Sidste nyt


5. januar 2017:

Knap to uger er der gået siden sidste opdatering - vi har nydt den sidste tid med hvalpene, som nu alle er rejst hjemmefra.

Efter grundige overvejelser besluttede vi at lade dem alle rejse og ikke selv beholde en af hvalpene efter Flora - det har været en svær, men rigtig beslutning at tage. En hård og urimelig avlsrestriktion er indført her fra 1. januar 2017 af Dansk Kennel Klub og vil gøre det svært, hvis ikke umuligt, for opdrættere af gravhunde at fortsætte deres seriøse avlsarbejde. Herfra ville vi skulle give køb på alt det vi tror på - det gode temperament, de jagtlige egenskaber, at avle på sunde linjer og hele tiden at ville forbedre kvaliteten af gravhundene ved at hente de bedste blodlinjer fra f.eks. Tyskland. 
Avlsrestriktionen er et kæmpe tilbageskridt for avlen med gravhunde i Danmark.

Vi er glade for at Flora nåede at få sit første kuld og har virkelig nydt hvalpene - under fanebladet "Hvalpe på Markvangen" har vi skrevet lidt om hver hvalp og hvad fremtiden bringer for hver af dem.

I den forgangne uge har Aslan haft en tæve til parring, hvis alt går vel forventes der hvalpe hos opdrætteren i starten af marts måned - er du interesseret i en hvalp efter Markvangen´s Aslan, så kontakt Gert på mobil 2082 0990.

Mellem jul og nytår var Gert på jagt med Aslan og Alba, de havde en super dag i skoven med masser af drev - på paraden ved dagens afslutning lå der to fine kronhjorte.

En vagtsom Flora i baghaven - med Ingo (Markvangen´s Isildur), lige inden han skal rejse


23. december 2016:

Der har været travlhed på Markvangen - Gert har været meget på jagt med de voksne hunde og har endnu engang haft Ulf og Björk med på jagt - denne her gang på drivjagt efter kronvildt. 

Vi har haft mange besøg af hvalpekøbere, venner og familie her op til jul - nu sænker juleroen sig lige så stille over os alle og vi vil nyde julen med elleve gravhunde i huset. 

I ønskes alle en glædelig jul samt et godt nytår fra alle to- og fire-benede på Markvangen.
Hvalpenes første tur i skoven - i det dejligste milde vintervejr


13. december 2016:

Endnu en uge er gået - og tiden flyver afsted, når der er hvalpe i huset. Dagene går med at studere dem, vurdere dem og sørge for, at de får nye oplevelser med i bagagen, inden de skal rejse.

Vi glæder os meget til en jul med hvalpe i huset - det vækker minder om vores B-kuld, som d. 1. december fyldte år. Vi kipper med flaget for dem alle - stort tillykke til kuldet med de 7 år.

Der er mere nyt om hvalpene under "Hvalpe på Markvangen".


Tummel på terrassen i vintersolen

5. december 2016:

Den seneste uge har stået i hvalpenes tegn - der har været travlt med besøg i hvalpekassen og vi har brugt masser af tid på at studere hvalpene for at lære dem bedre at kende. 

De prøver kræfter med hinanden og også med os - tænderne er skarpe og de bliver brugt flittigt på både legesager og alt andet, som kommer i nærheden af dem. 

Der er mere om hvalpene under "Hvalpe på Markvangen".
Familien fra Viborg har fået hænderne fulde - med hele I-kuldet

27. november 2016:

I søndags var Aslan med Gert på jagt - han var udelukkende med for at gå eftersøgninger og havde succes med at finde en kronkalv, som var gået 400 meter. 

I går lørdag var Gert så afsted på jagt uden gravhundene, men havde besøg af Mogens, Holger og Ulf, som var med på hagljagt med store hunde. De sluttede af med andejagt og her fik Markvangen´s Bjørk så lov til at komme med som apporterende hund med Ulf. Hun imponerede alt og alle med sit flotte arbejde og fandt ved vedholdende arbejde og stor stædighed en and, som de store hunde havde opgivet. Skønt for Gert at se hende arbejde og imponerende, hvad Ulf har fået lært hende.

Det blev også til noget af en stroppetur i Mols Bjerge i går søndag med Susanne, Cayla, Enya, Aslan, Alba og Cirkeline - det var en flok trætte 2- og 4-benede, som nåede tilbage til Markvangen sidst på eftermiddagen.

Forrige fredag var Markvangen´s Hilde forbi os for at blive trimmet - hun har udviklet sig til den dejligste lille tæve med det bedste sind. Dejligt at se hende - hun bekræfter os endnu engang i at gravhundenes temperament har højeste prioritet. 

Der er mere nyt om Floras 7 små banditter under fanebladet "Hvalpe på Markvangen".

Markvangen´s Bjørk


19. november 2016:

Jagtsæsonen fortsætter for både os og hundene - sidste weekend var vi med som drivere på et gods på Djursland.

Det var en spændende jagtdag for både os, hundene og godsets gæster med masser af højlydt hals i skoven - dagen sluttede af med en flot vildtparade med 1 ræv og 10 stykker klovbærende vildt.

Der er liv og glade dag i huset - Floras hvalpe vokser godt og vi nyder at observere dem og deres små forskelligheder. Om en uge flytter de i stuen til mere livlige omgivelser og masser af nye lyde - vi glæder os til at holde jul med huset fuld af små banditter.

Vi har lavet to nye sider om hvalpene - siden "I-kuldet", som fortæller kort om hvalpenes forældre og siden "I-kuldet fotos", som løbende vil blive opdateret med nye billeder af dem.

Derudover opdaterer vi også løbende siden "Hvalpe på Markvangen" med nyt om deres bedrifter i huset.

De tre øvrige voksne hunde i huset - Aslan, Alba og Cirkeline - følger interesserede med i hvalpelivet på afstand. De fornemmer, lytter og snuser sig til, hvad der foregår inde i hvalpekassen - særligt Cirkeline sidder utrætteligt ved lågen i stuen og venter på at blive en del af hvalpenes liv. 


Et forsøg på at fange alle syv små hvalpe i et roligt øjeblik - inden de kravler ud over kanten


6. november 2016:

Så skete miraklet igen - vi har fået hvalpe på Markvangen ...

Flora fødte torsdag ved aftenstid - 2 timer og 23 minutter tog det fra første til sidste hvalp.

Imponerende at se hvor flot Flora klarer sin nye rolle som mor - hun passer hvalpene upåklageligt og der er fuldstændig ro i hvalpekassen.

Vores I-kuld er kommet til verden ...

Vi vil opdatere siden "Hvalpe på Markvangen" jævnligt med nyt om hvalpene.

Floras søster - Markvangen´s Freya - opnåede ved DGK´s sidste gravprøve den tredje og sidste championatsgivende 1. præmie på gravprøve - stort tillykke til Frank og Jenni med at det lykkedes. 

Efterfølgende har Frank og Freya været på rævejagt, hvor tre ræve blev smidt ud - de to lå efterfølgende på paraden.

Markvangen´s Gauss har - knap 1 1/2 år gammel - været til to gravprøver - begge gange med en flot 1. præmie som resultat. Stort tillykke til Mariann med banditten.

Og så fortsætter jagtsæsonen for Gert, Aslan, Alba og Cirkeline - de har igen været afsted på drivjagt. De lange traveture inden jagtsæsonen har givet pote - alle tre hunde er i en fantastisk form.
Frank og Markvangen´s Freya til venstre i billedet - 2. bedste hund ud af 44 hunde på DGK´s sidste gravprøve.


16. oktober 2016:

I starten af september var vi i Tyskland for at få parret vores Flora, alt gik godt og Flora er nu 6 uger henne i drægtigheden. Hun vokser fint og stortrives - hun har absolut ikke forstået at der sker noget med kroppen og springer og jager med samme lyst og energi, som hun plejer. 
Far til hvalpene er Lord von Rominten, en lille, men maskulin hanhund fra Tyskland, som til dagligt bliver brugt til praktisk jagt over og under jorden. Skønt at møde en velafbalanceret hanhund med det bedste temperament, man kan ønske sig. 
Manfred, som ejer Lord, havde valgt ikke at trimme ham for at vi bedre kunne vurdere hans pelskvalitet - vi er meget tilfredse med vores valg af hanhund.
Hvalpene forventes at komme til verden først i november.

Til vores store overraskelse har vi nu - med 8 års forsinkelse - fundet ud af, at vores gamle Soffi (Charletan´s Young Lady), har opfyldt betingelserne for titlen Dansk Eksteriørchampion på grav. Vi synes at det er meget fortjent at vores "gamle dame" får den hæder, selvom hun ikke er her mere ...

Markvangen´s Freya har været på gravprøve endnu engang - hun fik en flot 1. præmie med 72 point, blev prøvens bedste og mangler nu kun en enkelt championatsgivende 1. præmie på mindst 67 point. I går var hun på udstilling i Faxe og opnåede præmieringen Very Good 2.

Endnu en Markvangen-hund var med på udstillingen i Faxe i går - Markvangen´s Hulda fik Very Good i brugshundeklassen og må på den igen for at opnå den eftertragtede Excellent.

Aslans afkom har også vist fine resultater her i efteråret - fire af hvalpene fra Kennel Skodshøj på 16 måneder er nu præmieret på gravprøve og derudover har Aslans datter Eden Rose Belle Evia opnået titlen Dansk Eksteriørchampion på spor.

I september var Gert på pürschjagt og havde Aslan og Alba med. Det blev til en flot 12-ender kronhjort endnu engang.

I dag startede hundenes jagtsæson for alvor - Gert havde Aslan, Alba og Cirkeline med på drivjagt og de klarede det fantastisk. Aslans GPS viste 16 kilometer, da han blev koblet - på paraden lå der en dåhjort og en kronhind efter dagens jagt.

Under "Hvalpe på vej" har vi lagt et billede ind fra vores tur til Tyskland med Flora.


Frank med Markvangen´s Freya


31. august 2016:

Sommeren har været over os - vi har haft travlt med masser af træninger, besøg på Markvangen, badeture med hundene og til slut nåede vi også lige en tiltrængt ferie med hundene ved Vesterhavet.
Vi var også en tur ved Svinkløv med alle hundene og mødtes med Susanne, Mogens, Enya og Cayla - en skøn dag med en god blanding af traveture og super mad!
Vi besøgte også Silkeborg Rovfugleshow denne sommer og fik hilst på vores Rita - dejligt at se hende og hendes familie igen.

Gert havde held på bukkejagten i år og kom hjem med to bukke - noget der skaber stor glæde i hundeflokken, hvor de skiftes til at være med Gert i skoven.

Projektet med sportræninger går over al forventning - der har været stor aktivitet og Gert har efter mange henvendelser startet en produktion af færtsko. De fåes i størrelserne 36 til 48 i en letvægtsmodel - de kan også laves i en kraftigere model til dem, der ønsker det. Al henvendelse vedrørende færtskoene til Gert på mobil 20 82 09 90 - under fanebladet "Schweisstræning" ligger der et billede af færtskoene.

Lige inden sommeren var vi til sommerfest i Østjylland og det var som sædvanligt en fantastisk dag. Hundenes nye besøgsven Villads havde en skøn dag med vores Cirkeline på aktivitetsbanen og vi andre hyggede os med aktiviteter, god mad, skydning og til slut en uforglemmelig kagekonkurrence.

Aslan var i foråret på gravprøve i Østjylland og kom hjem med en 1. præmie - her i efteråret har to af hans afkom fra Kennel Skodshøj - begge fra juni sidste år - opnået den eftertragtede 1. præmie på grav. Flot klaret i så ung en alder.

Markvangen´s Eixos (Pillie) opnåede her i foråret igen fine resultater - han fik sin tredje championatgivende præmiering på grav og er hermed Dansk Brugschampion på Grav. Derudover opnåede han også udstillingstitlen Dansk Klubchampion - stort tillykke til Kennel Gravmand med de fine resultater. 

I den forgangne weekend var Markvangen´s Baxter (Buster) til udstilling i Frederikshavn - det blev til det fornemme resultat Excellent 1 med CK i brugshundeklassen, BHK1 og certifikat og til slut BIM. På dagen blev Buster Dansk Eksteriørchampion - kæmpe stort tillykke til Magnus, Kirsten og Roland - det var længe ventet og er så fortjent .

Markvangen´s Freya har her i foråret haft sit 1. kuld - hun er kommet stærkt tilbage og har på sin første gravprøve opnået en 1. præmie med flotte 69 point. Stort tillykke til Kennel Troldebo med resultatet.

Aslans hvalpe fra Kennel Eden Rose har også haft et travlt år - Bastian og Belle Evia har begge opnået 1. præmie på 20 timers sporprøve i Sverige og er begge blevet udstillet flittigt i ind- og udland. Bastian har nu opnået titlen DKCH(S) og den tyske DEVDHCH - Belle Evia har opnået den tyske titel DEVDHCH og har allerede opnået et cert til den danske titel - stort tillykke til Dorte med de flotte resultater på de to søskende.

Vi har her i huset lige fejret Aslan og Alba, som i august fyldt 8 år. De er begge to "still going strong" og vi nyder at se hvor fint de holder sig - lige om lidt starter jagtsæsonen og de går begge en travl periode i møde.

Og så har vi til vores store sorg måtte sige farvel til vores elskede Soffi - vores helt egen dronning, som har beriget vores liv og været hele fundamentet i vores lille opdræt....

En ny tid står for døren - vores Flora er kommet i løbetid og indenfor den næste uge tager vi til Tyskland for at få hende parret - vi vil skrive mere herom, når vi er hjemme igen.

En meget stolt Roland med Buster - nu Dansk Eksteriørchampion


27. april 2016:

Der er fuld gang i aktiviteterne på Markvangen - vi træner flittigt spor med Flora og har også ind imellem Aslan med for at holde sporarbejdet vedlige. Så er gravtræningen gået i gang - alle fem hunde var med i Østjylland, hvor Flora for første gang var i rævegrav og gjorde det super flot. 

Markvangen´s Hubertus har været forbi os for at gå spor - det var en fornøjelse at se ham igen, dejligt at han er blevet tændt på sporarbejdet.

Markvangen´s Gro har også været forbi - hun har fået sin første trimning. Hun er en fantastisk lille dame med masser af vilje og temperament ...

Vi har også været en tur i Pandrup og besøge Susanne, Mogens, Cayla og Enya - som sædvanligt en fantastisk hyggelig tur med masser af frisk luft og hundesnak.

I sidste weekend var den første af hvalpene fra sidste år til sporprøve - Markvangen´s Hulda (Alma) var på hjemmebane på Fyn og kom hjem med en flot 1. præmie med 71 point og prøvens bedste på 3 timer/600 meter. Stort tillykke til Almas familie med det flotte resultat .

I weekenden var vores gamle dame Soffi til udstilling i Gundsølille - hun stillede i veteranklassen og fik Excellent 1 med ck og fik sit 2. veterancertifikat. 

Vi hilste også på Markvangen´s Gauss, som kom forbi udstillingen sammen med Mariann for at snuse lidt til atmosfæren. 

Soffi havde 4 børnebørn og 2 oldebørn med på udstillingen - det blev til 3 x excellent og 3 x excellent med ck, et juniorcertifikat, to certifikater og til slut blev et af børnebørnene BIR og BIS4.  En super dag!

I dag kipper vi med flaget for vores G-kuld, som fylder 1 år - stort tillykke til Gro, Rita, Liva, Gauss, Holger og Arnold .

Vi er i fuld gang med at slanke og omforme vores hjemmeside - i den forbindelse har vi lavet et nyt faneblad "Schweisstræning", hvor vi tilbyder træning her hos os.

Vi har flyttet vore billeder fra WUT-schweissprøven uden dommer til et separat fotoalbum, da vi gerne vil bibeholde alle billederne fra den fantastiske tur til Tyskland.


En stolt Anders med Alma - 1. præmie og prøvens bedste


13. marts 2016:

Årets første opdatering af vores hjemmeside kommer langt om længe her - vinteren er ved at være overstået og træningen så småt gået i gang på Markvangen.

I februar holdt vi en sportræningsweekend for de to kuld fra sidste år - G- og H- kuldene. Udover de to kuld var også 3 af Aslans hvalpe fra Kennel Skodshøj inviterede - det var skønt at se dem alle igen og vi har fået mange positive tilkendegivelser på vores sportræning. 
Fra Kennel Skodshøj kom Fie, Karla og Stygge, fra vores G-kuld kom Rita, Gro og Arnold og fra H-kuldet var det Hugo, Alma og Hubertus.
Det var nogle fantastiske dage i skoven, endnu engang utroligt at se, hvor flot så unge hunde arbejder og en stor glæde for os som opdrættere at se, at sporviljen bliver avlet videre i vores afkom.

Vi opdaterer i den kommende uge vores hjemmeside med to nye fotomapper for de to sportræningsdage.

I sidste uge var Susanne og Mogens afsted med Markvangen´s Cayla og Markvangen´s Enya til drevprøve i Sjørup i Vestjylland - de havde en fantastisk dag og kom hjem med flotte præmieringer og stor ros fra dommeren. 
Cayla drev i 35 minutter med ræv og fik endnu en 2. præmie til samlingen og Enya fik sin første præmiering på drev og kom hjem med en 3. præmie for 17 minutters drev med råvildt.
Utroligt godt gået af de to "sporhunde" og skønt at se at familien oppe i Pandrup også er blevet bidt af denne spændende prøveform. Tillykke med resultaterne for pigerne .

Markvangen´s Ella var i sidste uge til årets første gravprøve, det foregik i Humleore og Ella kom hjem med en flot 1. præmie på 61 point. Vi kipper med flaget for hende - tillykke til familien.

I den forgangne uge fyldte C-kuldet 5 år og D-kuldet 4 år - vi kipper med flaget for dem alle .

I går var der så udstilling i Stouby, en dejlig dag som sluttede af med at vi kunne stille en opdrætsklasse med bl.a. to af hvalpene fra sidste år.

Aslan havde fire afkom med på dagen, som alle klarede sig meget flot. Bastian og Evia fra Kennel Eden Rose blev begge bedst i deres brugshundeklasser, de fik begge excellent 1 med ck, fik begge to tildelt certifikat og blev også begge to placerede i bedste han/tæve klassen.
Kennel Skodshøj havde to tæver med i juniorklassen, som Aslan er far til, de klarede sig fantastisk flot og fik fine kritikker. Karla fik excellent 1 med ck og søster Fie fik excellent 3 i tævernes juniorklasse med hele 10 deltagere og Karla blev senere i Store Ring BIS 3 af alle juniorne.

Markvangen´s Hugo var endnu engang med, han fik VG4 i juniorklassen og tegner utroligt lovende. 
Markvangen´s Hulda (Alma) var også med og fik excellent i juniorklassen for tæverne. 
Markvangen´s Dirk (Skipper) fik excellent 3 i brugshundeklassen og havde en fantastisk dag i Stouby med både Ryon og Gert ved sin side.
Markvangen´s Eixos (Pillie) var med i championklassen, hvor han kun manglede det sidste certifikat. Han fik excellent 1 med ck, fik klubcertifikat og er dermed dansk klubchampion. Vores første af slagsen .
Derudover blev han bedste han, blev BIR og i Store Ring blev han 3. bedste champion. Flot af Pillie, som nu i en alder af knap 4 år har opnået BIR eller BIM hele 10 gange på udstilling.

Dagen sluttede af med opdrætsklassen med Pillie, Skipper, Hugo og Alma, hvor resultat blev en ærespræmie og stor ros fra dommeren for den gode kvalitet og de flotte, karaktaristiske hoveder på vore hunde. 
Vi blev herefter bedste ruhårede standard opdrætsklasse.

En kæmpe tak skal lyde til fynboerne, som blev hele dagen med deres to juniorhunde og hjalp os med opdrætsklassen.

En særlig tak til Jan Lindved Sørensen for altid at stå os bi med billeder af vore hunde.

Og tillykke til jer alle med de fine resultater i Stouby.

Opdrætsklassen i Stouby


24. december 2015:

Vi har haft travlt de sidste par måneder med drevjagt med gravhundene hver weekend - nu sænker julefreden sig også over Markvangen.

I ønskes alle en glædelig jul samt et godt nytår fra os alle, vi glæder os til at se jer i det nye år.

Fotoalbummene "Jagt" og "På tur" er opdaterede med lidt nye billeder.

Afslutning efter en dejlig hagljagt på Skramsø


28. oktober 2015:

Det er blevet tid til at opdatere med lidt nyt om vores kennel - efter en lang periode med hvalpe i huset har vi haft brug for en stille hverdag i familien med vore fem voksne hunde.

Jagtsæsonen er godt i gang, efter en lidt hård start for Aslan, som måtte afsted alene uden alle tæverne - på grund af løbetid, er Soffi, Aslan, Alba og Cirkeline godt i gang med drevarbejdet. I den forgangne weekend var de for første gang i år alle fire med på drevjagt på kron- og råvildt, de gjorde det fantastisk! Soffi - nu 10 år gammel - gik bedre end nogensinde og de tre øvrige fortsatte alle det fine drevarbejde fra sidste år. Alba og Cirkeline drev med de to stykker kronvildt, som lå på paraden ved dagens afslutning. 
Cirkeline har også være med på fasanjagt, hun er her i sit es og får styret sin lyst til at arbejde med fuglevildtet. 

Vi hører jævnligt fra Andy, som arbejder intenst og målrettet med Hunter og Hazel i USA. De gør det stadig begge to fremragende i sporet og kommer nu på skift med Andy på praktiske eftersøgninger som makker til hans erfarne tæve Eibe. Er der mulighed for det, så får de lov til at gå sporet, når vildtet er fundet - de har i en alder af blot 6 måneder allerede fået praktisk erfaring med eftersøgninger. Arbejdet med hvalpene kan følges på Facebook under Andys profil - Tracker Andy Bensing.

Vi hører fra alle 13 hvalpe, som er rejst fra os i sommers - enkelte har vi også mødt, bl.a. Hugo, som var på udstilling i Odense i september og kom hjem med en meget fin kritik. Både Hugo og Rita har været til træning i DGK Østjylland og Günther har vi besøgt i Romalt. Vi glæder os over de mange positive tilbagemeldinger og er allerede i gang med at planlægge sportræninger i foråret for begge kuld.

Den seneste hilsen kom fra Gro, som bor med Anna Margrethe og Peter ved Kibæk. I weekenden fik Gro sin debut - først med drev på kronvildt, sidenhen med drev på hare og til slut var hun med som apportør på andejagt - kun 6 måneder gammel.

Vi har haft besøg af to af Aslans hvalpe fra kuldet hos Kennel Skodshøj - Grethe med Karla og Maria med Fie var med Gert i skoven for at snuse til sporarbejdet, det gik super godt. De to hvalpe fik en varm velkomst i vores flok og især Flora nød at have et par små banditter at dirigere rundt med igen. Fie havde sin storebror Allan med på besøg og også han blev taget godt imod af flokken. 

Vores grand old lady - Soffi - var i september på udstilling. Vibbe skulle alligevel afsted med Markvangen´s Eixos og valgte så at forsøge at stille Soffi i veteranklassen for første gang. Hun fik en super kritik, fik Excellent 1 med CK og veterancertifikat og til slut blev hun 3. bedste tæve på dagen med reservecertifikat. Trods sine 10 år er hun super fit og det var en fornøjelse at have hende med på dagen. Udover det fine udstillingsresultat havde vi også fornøjelsen af at møde nogle af hendes efterkommere - et barn, flere børnebørn og en del oldebørn var med, i alt 10 efterkommere af Soffi var tilmeldt udstillingen. Markvangen´s Eixos fik også lidt ud af anstrengelserne - det blev til Excellent 1 med CK i championklassen, et klubcertifikat og 4. bedste han.

I Dansk Gravhundeklub er der lige nu fuld gang i undersøgelser for øjensygdommen CRD/PRA (NPHP4) hos vores race - vi har fået undersøgelsen lavet på de blodprøver, som i forvejen lå i Tyskland og følgende Markvangen-hunde er undersøgte og testet fri for sygdommen:
Markvangen´s Aslan, Markvangen´s Alba, Markvangen´s Baxter, Markvangen´s Cirkeline, Markvangen´s Dirk og Markvangen´s Eixos.
Vores egen Markvangen´s Flora er fri for sygdommen grundet forældrenes status.

Fotoalbummene "Jagt", "På tur" og "På Markvangen" er alle opdaterede med nye billeder.Gert og Cirkeline efter en vellykket fasanjagt


18. juli 2015:

Det er ved at blive hverdag igen på Markvangen og vi har fået mere tid til vore voksne hunde. Det er lykkedes os at matche 12 hvalpe med deres nye familier - tilbage i huset er nu kun Albas hvalp Hilda, som vi skal finde en ny familie til.

Se mere om hende under "Hvalpe på Markvangen".
Aslan og Hilda på en tidlig morgentur i skoven


8. juli 2015:

I en hel uge har vi haft besøg af Andy fra Pennsylvania - Andy har boet hos os og har brugt tiden på at observere, træne og udvælge sine to hvalpe sammen med Gert. Han har - efter nøje overvejelser - valgt Hunter og Hazel, de to hvalpe er nu rejst med Andy hjem til Pennsylvania, hvor de vil få et aktivt og spændende liv som sporhunde. Andy er professionel blood tracker (schweisshundefører) og brænder for arbejdet med at fremme interessen for sporarbejdet i USA. Vi glæder os over at have mødt Andy og samtidig til at følge hans arbejde med de to hvalpe. 

Der har været stor rejseaktivitet på Markvangen - se mere herom under "Hvalpe på Markvangen".

Markvangen´s Hilda på godt ni uger søger stadig den rette familie - hun er en skøn og kærlig hvalp med masser af gå-på-mod. Hun viser stor interesse for vildtspor og ræveskind og er tryg ved at svømme ved stranden. Hvis i er interesseret i hende, så kontakt Gert på mobil 2082 0990 for mere information. 

Andy og Gert med Hunter og Hazel


1. juli 2015:

Årets sommerfest i DGK Østjylland er vel overstået - vi havde den mest fantastiske dag i dejligt hundevenligt vejr - regnen kom først, mens vi pakkede sammen.

10-årige Soffi nød dagen i fulde drag, hun gik barn/hund med Sofie Amalie, som skulle prøve at gå med gravhund for første gang - inden da var Soffi i ringen med Louise, som også fik snust lidt til udstillingslivet. Skønne Soffi - hun fik stor ros for sin utroligt flotte fysiske form ....

Tak til Jan for det fine billede... fra barn/hund konkurrencen ...

Vores Flora var også med - sammen med Foxy, Baxi, Diana og Ella - det var en fantastisk dag med en skøn afslappet stemning ved graven i Ørumgård.

I den seneste uge er to hvalpe rejst fra Markvangen - Hekla, som skal hedde Vega, er rejst til Birkerød med Mikkel og Katrine, hvor hun er faldet godt ind i flokken med både labrador og gravhund og Hulda er rejst til Fyn, hvor hun skal være jagt- og familiehund sammen med endnu en gravhund.

I forrige uge var Vibbe på udstilling i Vejen med Markvangen´s Foxy og Markvangen´s Baxter (Buster).

Foxy fik Very Good - vi må på den igen og vender tilbage til udstillingsringen, når vi har trænet lidt mere målrettet.

Buster fik Excellent 1 med ck i brugshundeklassen, han blev herefter 2. bedste han og fik reservecert. og cacib. Det blev desværre ikke til det cert., som vi kom efter, men det var så tæt på, som det overhovedet kunne blive ...

I dag var Markvangen´s Eixos (Pillie) til gravprøve i Ørumgård, prøven blev i holdt i forbindelse med Nordisk Uge i Danmark og Pillie kom hjem med en 1. præmie med 58 point.

Se mere om hvalpene under "Hvalpe på Markvangen".

Sofie Amalie med Soffi og dommer Lise-Lotte Schulz


14. juni 2015:

Tiden flyver afsted på Markvangen - hvalpene har nu rundet de 6 og de 7 uger. De stortrives sammen og de små følger godt med de store - den eneste mærkbare forskel på alderen er at det yngste kuld vælter hurtigere omkuld efter turene i haven. De har været på deres første tur - se mere herom under "Hvalpe på Markvangen". 

Gert har været til sporprøve i Rold Skov med vores Flora - det gik super godt, de kom hjem med en flot 1. præmie på 69 point og prøvens bedste hund på 20 timer/600 meter. Vi er stolte af hendes præstation - kun knap to år gammel.

Gert og Flora med præmierne


27. maj 2015:

Så blev det endelig tid til at opdatere med nyt om vores lille kennel. Vi har travlt med pasning af alle hvalpene og de to tæver og samtidig også med at tage os af Soffi, Aslan og Flora. 18 gravhunde i huset - det er en ordentlig mundfuld ....

I sidste uge fyldte G-kuldet fire uger og H-kuldet tre uger. Der er mere nyt om dem under "Hvalpe på Markvangen".

I søndags fyldte vores elskede Soffi 10 år - lige skøn og kærlig er hun og vi imponeres stadig gang på gang over, hvor god form hun er i. Alderen kan kun mærkes om morgenen, hvor hun ikke længere er så vild med at komme tidligt op og med Gert på bukkejagt - til gengæld er hun super frisk om aftenen og altid klar til at tage med.

Mandag fyldte vores E-kuld så 3 år - vi kipper med flaget for Enya, Ella, Eddy, Edwin og Eixos her på Markvangen.

Lille Flora holder sportræningen ved lige - hun er vores lille spilopmager og har en helt utrolig energi. Først om aftenen falder hun til ro og accepterer at det er slut med ture i haven den dag.


Alba og hvalpene er flyttet i stuen - Gert har bygget en stor kasse til dem med udgang til terrassen

16. maj 2015:

Cirkelines G-kuld har nu rundet de tre uger - de er efter Sporpr. Markvangen´s Cirkeline og Gravpr. Ecco von Ossinuss. Der er 3 hanner og 3 tæver i kuldet - Cirkeline er øjenlyst uden anmærkninger i januar i år.

Albas H-kuld er nu to uger gamle - de er efter Sporpr. Gravpr. Markvangen´s Alba og DEJCH DEGEBRSG14 Lord von Rominten. Der er 3 hanner og 4 tæver i kuldet - de er begge øjenlyst uden anmærkninger og derudover er Lord gentestet fri for CRD/PRA.

Hvis du er interesseret i en hvalp efter en af de to tæver, så kontakt Gert på 2082 0990.

Se mere om kuldene på siden "Hvalpe på Markvangen". 

Så er bukkejagten gået i gang - her til morgen var Aslan og Flora meget tidligt oppe sammen med Gert.

Hygge i hvalpekassen hos Alba


10. maj 2015:

Lige hjemkommet fra årets generalforsamling i Dansk Gravhundeklub - vi nyder vores opdrætterudmærkelse i sølv og må endnu engang takke vore trofaste og flittige hvalpekøbere, som har gjort det muligt for os at søge udmærkelsen i år.

Også et par billeder fra hvalpekasserne i morges er det blevet til - vi er lykkelige for at Sarah ville bruge sin søndag på at nusse om hvalpene. Billederne er lagt i fotoalbummene med G- og H-kuldene under vore kuld.

Opdrætterudmærkelsen i sølv er føjet til samlingen


9. maj 2015:

I dag var Ecco von Ossinuss - far til vores G-kuld - til gravprøve i Østjylland. Det blev til en flot 1. præmie med 60 point, prøvens 2. bedste hund og prøvens bedste ruhårede. Stort tillykke til Ninna med ham, vi er glade for at det lykkedes for jer.

Vore to hvalpekuld stortrives, vi er imponerede over den ro, der er i hvalpekasserne hos Cirkeline og Alba. Se mere om kuldene under "Hvalpe på Markvangen".


En Alba-hvalp slapper af ....


3. maj 2015:

Det har været en fantastisk uge for os i Kennel Markvangen - i torsdags kom Albas tredje kuld til verden - 7 fine hvalpe blev født på 2 timer og 15 minutter. Se mere herom under "Hvalpe på Markvangen", hvor i også kan læse nyt om Cirkelines hvalpe.

I går lørdag havde vi to Markvangen-hunde til afprøvning på sporprøve - Baxi i Nordsjælland og Foxy i Vestjylland.

Markvangen´s Baxi fik sin tredje 1. præmie på 40 timer/1000 meter, en lille en af slagsen blev det til, men da hun var den eneste præmierede ud af seks hunde, blev hun også på dagen prøvens bedste. Samtidig blev hun Dansk Brugschampion på spor - en kæmpe præstation og masser af timer er der lagt i championatet for Kim og Merete - vi kipper med flaget for Baxi og hendes familie og ønsker tillykke med det flotte resultat.

Markvangen´s Foxy var til sin første sporprøve - på 3 timer/600 meter  i Sjørup. Team Foxy - ejer Palle og fører Martin - var afsted og havde en skøn dag i skoven med de andre gravhundefolk. Det blev til en super flot 1. præmie på 75 point - maksimum - og masser af ros. Samtidig blev Foxy prøvens bedste og prøvens yngste med 1. præmie på dagen - vi kipper med flaget for teamet og glæder os til at følge dem i fremtiden.

Herhjemme står den på pasning af hvalpe og tæver i fødekasserne - vi nyder alle fire at have hvalpe i huset og skiftes til at være omkring dem.

Både Aslan og Flora er i gang med sportræningen - dagen i dag startede i skoven med det mest fantastiske vejr og hundene nød at komme ud og arbejde igen. Flora gøres klar til sporprøve og Aslan til bukkejagten.

Fotoalbummene "På tur" og "På Markvangen" er opdaterede med nye billeder.

 


Markvangen´s Foxy til sporprøve i Vestjylland


25. april 2015:

I dag har Markvangen´s Fax (Alfred) været til sporprøve i Syd- og Sønderjylland, det blev til en 1. præmie på 72 point og prøvens bedste i klassen 3 timer/600 meter. Stort tillykke herfra til Henning og Carin med Alfreds flotte resultat.

Markvangen´s Baxi stillede til start i 40 timer/1000 meter og kom desværre hjem uden præmiering. Kim kom dog alligevel hjem med lidt - med dags varsel sagde han ja til at gå spor med Gravmand Tarok (efter Markvangen´s Eixos) og kom hjem med et flot 1. præmie på 68 point på 3 timer/600 meter. Stort tillykke til ejer Jørn og også til Kim, som fik stor ros for sit førerarbejde.

Så oprandt endelig dagen - vores skønne Cirkeline har født sit første kuld. I formiddags fødte hun seks fine hvalpe - tre tæver og tre hanner, alt foregik i fin ro og orden og hun klarer opgaven til ug. Vores lille "Tjubbi" er blevet mor!

Se mere om hvalpene under "Hvalpe på Markvangen".  


Henning og Alfred med dagens høst


19. april 2015:

Det er blevet forår på Markvangen - huset og haven er ved at blive ordnet og forberedt til en travl tid i hvalpenes tegn. Se mere om Cirkeline og Albas kuld under "Hvalpe på Markvangen".

Vi har haft besøg af Foxy, som har holdt et par ugers ferie her hos os. Hun er en dejlig tæve med masser af gå-på-mod og sammen med Flora har hun holdt gang i både 2- og 4-benede på Markvangen.

Baxi og Fax (Alfred) har også været forbi os til sportræning, Dino var her en enkelt dag for at blive passet - de faldt alle fint ind i flokken.

Markvangen´s Dolf (Henry) har her i foråret været igennem en hård tid, han blev - under pasning i en hundepension - overfaldet af en stor hund og overlevede kun med nød og næppe. Da planerne allerede var lagt m.h.t. at komme til sporprøve i det tidligere forår og han kom hurtigt til hægterne igen, valgte familien at gennemføre det og Henry blev præmieret med en 3. præmie i Vestsjælland. En sej lille fyr er han .....

Vi var til sporprøve med Flora på Fyn og kom desværre hjem uden en præmiering på en dag, hvor hundene havde det ualmindeligt svært. Det sidste døgn op til prøven regnede det konstant og det kunne ses på præmieringerne. Flora klør dog fortsat på til træningen og vi arbejder på at gøre hende klar her i foråret til endnu en prøve.

Markvangen´s Fax (Alfred) efter en vellykket sportræning


27. marts 2015:

Siden vi skrev sidst, har der været travlhed på Markvangen.

C- og D-kuldet fyldte d. 10. marts henholdsvis 3 og 4 år - det blev fejret her i huset for vores egen Cirkeline.

Både Cirkeline og Alba viser nu fine tegn på at være drægtige, så vi forbereder os på en travl tid inden så længe.

Vi har ikke fået start til de sidste par drevprøver her i foråret, men inden da nåede både Markvangen´s Aslan og Markvangen´s Cayla at få start til drevprøven i Vestjylland, hvor de kom hjem med en 3. præmie på kronvildt og en 2. præmie på råvildt. Cayla fik noteret en drevtid på 52 minutter - super flot af hende på hendes kun anden drevprøve.

Markvangen´s Eixos har været på udstilling i Holstebro, hvor han i Championklassen opnåede præmieringen Excellent 1 med CK, klubcertifikat, blev bedste han og til slut BIM.

Markvangen´s Ella var til årets første gravprøve, det foregik i Humleore og hun foldede sig rigtigt ud og kom hjem med en flot 1. præmie med 67 point.

Vi har også fået den glædelige nyhed at Markvangen´s Dirk (Skipper) i Djurslands Jagthundeklub i 2014 har opnået flest point til Kennel Rævestiens Vandrepokal 2 og derfor er blevet kåret til årets bedste drivende hund i klubben med hele 181 point. Dejligt at brugsegenskaberne bliver værdsat - vi kipper med flaget for Skipper, som har ydet en stor arbejdsindsats sidste år.

Billedet er fra den forgangne weekends travetur - vores første selfie med alle hundene.Efter en lang travetur - forrest Gerts kastestang fra en 6-ender hjort


5. marts 2015:

Indenfor de seneste 14 dage er vore to tæver Markvangen´s Cirkeline og Markvangen´s Alba blevet parrede - der bliver travlhed i huset sidst i april måned, hvor de begge er sat til at føde.

Inden så længe vil vi starte opdateringen af siden "Hvalpe på Markvangen" med nyt herom.

Aslan har været til yderligere to drevprøver og kom begge gange hjem med 3. præmier efter drev på råvildt.

Markvangen´s Cayla var til sin første drevprøve i Østjylland, hvor hun fik en flot 3. præmie med hjem - vi glæder os til at følge hendes videre færd med drevarbejdet.

Vi har været i Tyskland med Alba for at få hende parret


10. februar 2015:

I weekenden var Aslan på sin første drevprøve denne vinter, det blev til en flot 2. præmie med 40 minutters drevtid på råvildt gennem skov, mose og over marker flere gange.

Vi har modtaget DNA-profilerne fra Tyskland på de seks hunde, som var til øjenlysning i januar.

Vi afventer stadigvæk løbetid fra vore to tæver Markvangen´s Alba og Markvangen´s Cirkeline, som begge skal parres inden så længe. For begge tæverne har vi fundet spændende hanhunde, som er toppræmierede på brugsprøver og udstilling. Følg med på siden "Hvalpe på Markvangen" i den nærmeste fremtid.

Efter veloverstået drevprøve - Markvangen´s Aslan og Gert


18. januar 2015:

I den forgangne uge har 6 af vore afkom været til øjenlysning - Aslan, Alba, Baxter, Cirkeline, Dirk og Eixos var alle med og alle er de øjenlyst uden anmærkninger.

På Markvangen er der stadig godt gang i drivjagterne, hvor Aslan, Alba og Cirkeline får holdt formen ved lige.

Også vores ældste - Soffi på 9 år - er med på jagt i skoven, når terrænet og vejret tillader det.

Sportræningen er godt i gang med vores Flora, som forsætter det fine sporarbejde fra efteråret. Også søster Foxy har været forbi for at gå spor, så hun kan blive klar til sporprøve her i foråret.


Sportræning med Flora en kold vinterdag

22. december 2014:

Et aktivt år lakker mod enden - vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul samt et godt nytår fra alle 2- og 4-benede her på Kennel Markvangen.

I løbet af året er det for Markvangen-hunde blevet til flere prøvevindere på både spor og grav, på udstilling er det blevet til både BIM, BIR og BIS1 i løbet af året og derudover til championaterne svensk vildtsporchampion, dansk brugschampion på spor, dansk brugschampion på grav og dansk eksteriørchampion på grav.

Tak til jer alle for den store indsats - ikke mindst i forhold til opdrætterudmærkelsen i bronze, som vi fik overrakt på klubbens generalforsamling i foråret.

Gert fik i foråret gjort sin uddannelse som vildtspordommer færdig og er allerede i fuldt vigør i klubben.

Vi har opdateret siderne med avlshanner, så den nu omfatter fire hanner fra vores avl. Kontakt Gert på mobil 2082 0990, hvis i vil vide mere om hanhundene.

I løbet af januar vender vi tilbage med nyt om hvalpe på vej.

 


Markvangen´s Dirk (Skipper) studerer til Årets Gravhund


24. oktober 2014:

Så er efterårets drivjagter i gang og årets prøver nærmer sig sin afslutning.

Det har været en travl sommer og et travlt efterår - med masser af deltagelse i prøver og udstillinger for mange af vore afkom.
Her på Markvangen har vi også haft masser af besøg til sportræning i løbet af sommeren.

Der har været afholdt det først DM i spor i Østjylland - med Gert som både sporlægger og dommer.

Markvangen´s Flora blev hårdt spændt for til efterårets sporprøve i Østjylland og fik under svære betingelser desværre ikke noget med hjem på 20 timer/600 timer. Hun fortsætter sit fine sporarbejde og viser stor sporvilje til træningen - så vi håber at få hende klar til forårets sporprøver.

Markvangen´s Eixos (Pillie) har været på udstilling i Århus og blev belønnet med Excellent 4. I foråret var han også til gravprøve i Østjylland, fik en 1. præmie med hjem og samtidig pokalen for prøvens yngste ruhårede. Derudover var han til gravprøve i Syd- og Sønderjylland, hvor han fik en 1. præmie med hjem og samtidig to pokaler for prøvens yngste hund med 1. præmie og prøvens bedste hund med 1. præmie på udstilling. Han var efterfølgende til gravprøve i Hårup, Midtjylland og fik en flot 1. præmie med 67 point med hjem. 
Stort tillykke til Ninna med de flotte resultater for Pillie!

Markvangen´s Ella har her i efteråret været til gravprøve i Nordsjælland med Martin og fik endnu en 1. præmie med hjem. 
Hun var også til udstilling i Faxe og kom hjem med bedømmelsen Very Good.
Tillykke til familien på Kildemarksvej endnu engang!

Markvangen´s Dirk (Skipper) har haft et travlt år med sporprøver. Han startede op i foråret på 3 timer/600 meter og har her i efteråret gået både 20 timer/600 meter og 40 timer/1000 meter. Det er blevet til en 2. og en 1. præmie på 20 timer/600 meter og til et 0 og en 3. præmie på 40 timer/1000 meter - vi er imponerede over hans vilje og evne til at klare de mange udfordringer. 
På udstillingen i Faxe stillede Skipper i brugshundeklassen og fik bedømmelsen Excellent 2 med ck med hjem.
Skipper var også til gravprøven i Hårup, Midtjylland, hvor han fik en 1. præmie med 67 point med hjem og på bare tre gange har han nu opfyldt betingelserne for titlen Dansk Brugschampion på Grav.
Vores første brugschampion på grav - vi kipper med flaget for ham og ønsker Ryon og Bente stort tillykke med de fine resultater.

Markvangen´s Cirkeline har været til to gravprøver her i efteråret - begge gang kom hun hjem med en 2. præmie. Vores egen Cirkeline - evig og altid i godt humør, fuld knald på i haven - hun er helt igennem en fantastisk hund og vi glæder os meget til at se hende arbejde på efterårets drivjagter.

Markvangen´s Carlos er her i efteråret blev far til sit første kuld hvalpe.

Markvangen´s Baxter (Buster) og Markvangen´s Cayla var begge deltagere på klubbens 1. DM i spor - de har trænet flittigt og har begge været forbi os nogle gange i forbindelse med forberedelserne til prøven. Desværre fik ingen af dem præmieringer med hjem, men en stor oplevelse på en intens og spændende dag med andre sporentusiaster.
De har begge været på udstilling i Århus - med resultaterne Excellent 3 og Very Good 1 til følge.

Markvangen´s Baxi var her i efteråret til en enkelt sporprøve - hun står for brugschampionat på spor, men kom desværre hjem uden en præmiering. Dejligt også at se hende igen.

A-kuldet fyldte i august 6 år - vi kipper med flaget for dem og nyder herhjemme Markvangen´s Aslan og Markvangen´s Alba, som begge trives super godt.
Alba var i foråret til gravprøve i Ørumgård, Østjylland og blev prøvens bedste og prøvens bedste ruhårede med en 1. præmie.
Nu står den på drivjagt hele efteråret for dem begge.

Sidst, men ikke mindst - lidt om vores grand old lady Soffi, som nu er blevet 9 år og som nyder livet som overhoved i hundefamilien. Hun bliver ind imellem trænet på spor og har også været med nogle gange til gravtræning for oplevelsens skyld. Stadig lige skøn og klog - hun fornemmer helt klart, når der gøres forberedelser til hunde- eller jagtaktiviteter i huset! Og hun forstår at gøre opmærksom på at hun gerne vil deltage i det hele!

Gert sad i september i jagtheld og fik en flot og kraftig ulige 12-ender med hjem. Hans 6. kronhjort og den største til dato. Aslan og Cirkeline var med og fik en super oplevelse.
Gert og Aslan med kronhjorten


12. juli 2014:

Her på Markvangen holder vi sommerferie - med hygge, afslapning og badeture med hundene. Lille Flora har mødt vandet for første gang, hun er akkurat som hendes mor meget glad for vandet og en fantastisk svømmer.

Under "Hvalpe" er der nyt om Skippers første kuld, som nu er 6 1/2 uge gamle.
Sarah med Flora på hendes første badetur


22. maj 2014:

Generalforsamlingen i DGK er vel overstået - Hanne tog imod opdrætterudmærkelsen i bronze på vores vegne.

Endnu engang tak til alle jer, som har bidraget til at få den i hus.

Markvangen´s Cayla og Markvangen´s Enya har været i Sverige på sporprøve, Enya kom hjem med en 3. præmie og Cayla fik sin tredje 1. præmie i hus og har nu opfyldt betingelserne for det svenske vildtsporchampionat. På vejen hjem var Cayla på udstilling i Roskilde, hvor hun stillede i brugshundeklassen og fik en VG med hjem. Tillykke med de flotte resultater til jer alle i Pandrup.

Markvangen´s Eixos (Pillie) var i lørdags til udstilling i Hedensted og stillede i brugshundeklassen. Han opnåede resultatet Excellent 1 med CK, BHK1, certifikat og BIM - stort tillykke til Ninna med det flotte resultat.

Markvangen´s Dirk (Skipper) var i weekenden til dobbeltudstilling i Silkeborg, vi var med og havde en dejlig dag i Lunden. Om formiddagen stillede Skipper i brugshundeklassen, hvor han opnåede resultatet Excellent 4 - om eftermiddagen stillede han ligeledes i brugshundeklassen og opnåede her resultatet Excellent 1 med CK, BHK4 og reservecertifikat. Også et tillykke til Skippers familie med de flotte resultater.

Markvangen´s Frodo har været forbi os for at gå sit første spor - der var stor interesse for sporarbejdet hos både hund og fører, vi glæder os til at følge den videre træning.

Gert har skudt årets første sommerbuk - til stor fornøjelse for Aslan, som var med. Og også for de fire tæver, som ventede hjemme.

I løbet af ugen vil der blive lagt lidt nye billeder ind i fotoalbummene.
Ryon, Skipper og Gert i Silkeborg


3. maj 2014:

Siden vi skrev sidst har der været masser af gang i aktiviteterne.

Susanne har været til endnu en sporprøve med både Markvangen´s Enya og Markvangen´s Cayla i henholdsvis 20 timer/600 meter og 40 timer/1000 meter - begge hunde gik sig til flotte 1. præmier og derudover blev Enya for 2. weekend i træk prøvevinder. Stort tillykke til jer alle i Pandrup med de flotte resultater.

Markvangen´s Dirk (Skipper) har også haft travlt - han var i forrige weekend til gravprøve i Midtjylland og gik super flot - det blev til en 1. præmie med 70 point og prøvens bedste. I sidste weekend var han så på udstilling og kom hjem med en Excellent 2 med CK og reservecertifikat. Stort tillykke med de flotte resultater til jer alle i Maarslet.

Vores lille plejebarn Tess, som er opvokset sammen med C-kuldet, var forrige weekend på sporprøve i Midtjylland  - sammen med Berit gik hun sig til en 1. præmie med 71 point og blev samtidig prøvens bedste. En super flot præstation af jer også - tillykke med det flotte resultat.

Her på Markvangen bliver der trænet flittigt spor - Cirkeline og Vibbe har været en tur i Pandrup for at træne hos  Susanne, Soffi har efter flere års pause også trænet spor og lille Flora er kommet godt i gang med de daggamle spor.

Fra Fyn har vi fået den glædelige besked at alle hvalpene efter Markvangen´s Baxi har fået nye familier.

Vi henviser dog stadig til hvalpe efter Markvangen-hunde - ring til Gert på mobil 2082 0990.

Markvangen´s Dirk (Skipper)


11. april 2014:

Der er en tævehvalp til salg efter Markvangen´s Baxi - hvalpen er klar til at rejse hjemmefra d. 19. april. Kontakt Kim på telefon 3132 1599 eller på email kim@bf-fyn.dk.


6. april 2014:

I går var vi til sporprøve i DGK Østjylland med vores Flora - hun fik en 1. præmie med 63 point og blev samtidig også prøvens yngste med 1. præmie - knap 9 måneder gammel.

Udover Flora var også Markvangen´s Cayla, Markvangen´s Enya, Markvangen´s Eixos (Pillie) og Markvangen´s Dirk (Skipper) til sporprøve i går.

Pillie gik sig til en 3. præmie på 20 timer/600 meter, for første gang med Jan for enden af sporlinen og Skipper blev på dagen ført af Susanne, som trådte til i sidste øjeblik og som, trods en kort afstikker til en rævegrav, gik sporet i fin stil og fik en 2. præmie med hjem på 3 timer/600 meter.

Både Cayla og Enya blev også ført af Susanne, som havde en travl dag - Cayla fik sin 1. præmie på 40 timer/1000 meter og blev prøvens bedste og Enya fik 1. præmie på 3 timer/600 meter og blev prøvens bedste i sin klasse. En fantastisk dag for Susanne og hendes hunde, godt at se at det store træningsarbejde lønner sig.

Stort tillykke til jer alle med de fine resultater.
5 Markvangen-hunde på sporprøve samme dag


18. marts 2014:

I lørdags var 4 Markvangen-hunde på udstilling i Stouby.

Markvangen´s Cayla stillede i tævernes brugshundeklasse og fik en VG med hjem og Markvangen´s Dirk (Skipper) stillede i åben klasse hanner, hvor han fik Excl. 1 med CK. 

Markvangen´s Baxter (Buster) og Markvangen´s Eixos (Pillie) skulle så dyste i brugshundeklassen for hanner - Buster fik Excl. 2 med CK og blev efterfølgende 2. bedste hanhund.

Pillie fik Excl. 1 med CK, blev bedste hanhund, fik certifikatet og blev så BIR. Til slut blev Pillie BIS1 i store ring - stort tillykke til jer alle med de fantastiske resultater.

I søndags var Markvangen´s Ella til hendes første gravprøve - vi var noget spændte på hvordan det ville gå, da hun var i løbetid og skulle i en helt fremmed grav. Hun klarede opgaven flot, angreb ræven fra begge sider og fik sin 1. præmie med hjem. Stort tillykke til Ella og Hanne med det flotte resultat.

Aslan har været til et par drevprøver og kom desværre hjem uden præmieringer begge gange. Vi er skuffede efter en perfekt afprøvning i Trehøje med 50 minutters drevtid på 2 stk. råvildt, som desværre ikke gav en præmiering på dagen.

Markvangen´s Baxi har fået sit første kuld - hvalpene er fra d. 22. februar og er nu 3 1/2 uge gamle. Der er født 4 tæver og 2 hanner, som alle er vildtfarvede - er du interesseret i en hvalp efter Baxi, så kontakt Kim på mobil 3132 1599 eller på email kim@bf-fyn.dk.
De fire Markvangen-hunde, som fik ærespræmie i opdrætsklassen i Stouby


23. februar 2014:

Vi har holdt sportræningsdag for vores F-kuld, hvor også Dino og Skipper for D-kuldet var med. Fra Tyskland havde vi samtidig besøg af Hannelore, som kom den lange vej for at se Elvis´ hvalpe arbejde i skoven - tak til jer alle for en skøn dag i skoven. Se billeder fra dagen i fotoalbummet "F-kuldets spordag".

Drevjagterne er nu vel overstået og drevprøverne i gang - Aslan fik fra prøven i Tversted en 3. præmie med hjem.

Fotoalbummene er opdaterede med nye billeder.
Fællesbillede fra vores sportræningsdag


30. december 2013:

I weekenden havde vi besøg af Alfred fra vores F-kuld, som skulle snuse lidt til sporarbejdet. Flora var også med og gik uden problemer sit 500 meter spor i kuperet terræn.

De voksne hunde holder formen vedlige på jagterne  - vores Cirkeline viser i år flotte takter og er blevet mere stabil i drevarbejdet.

Godt nytår til alle derude ønskes i her fra Markvangen.
Henning og Alfred


15. december 2013:

Så blev det endelig tid til at opdatere hjemmesiden! Der har været travlhed - weekenderne er gået med jagt og med træning af hundene.
 
Det nye skud på stammen - Flora - er kommet godt i gang  med træningen, hun viser stor vilje og masser af lyst til sporarbejdet. Hun er en fantastisk lille hund, har masser af gå-på-mod, er lærenem og er i det hele taget faldet godt ind i flokken af de fire voksne, som på skift tumler med hende.

Foxy er for længst rejst hjem til sin familie, hun skal være familie- og jagthund og vil i perioder opholde sig i Ebeltoft, hvor familien har sommerhus. 

Baxi er her i efteråret blevet godkendt af Trygfonden som besøgshund og vil sammen med Merete jævnligt besøge et plejecenter i Odense - held og lykke til jer med det spændende projekt!

Vores B-kuld har her i december rundet de fire år - vi kipper med flaget for dem og glæder os over jævnligt at høre fra familierne. Den seneste hilsen kom i går fra Olga, som stortrives i Ringkøbing og som ligner både Soffi og Alba.

Flora har fået sin egen side under "Unghunde på vej" og derudover er fotoalbummene opdaterede med nye billeder.Dejlige Olga fra vores B-kuld


5. oktober 2013:

Sidste weekend var vi i Odense for at få udstillet Cirkeline for første gang, den eftertragtede Excellent - endda med CK - kom i hus i brugshundeklassen, hvor hun blev 3. bedste tæve.

Cayla var også med i samme klasse, hun fik VG - i åben klasse stillede Skipper op og fik Excellent 1 med CK og blev bedste ruhårede åben klasse. Pillie og Buster stillede begge i brugshundeklassen og blev belønnede med henholdsvis Excellent og Excellent 1 med CK. Buster blev 4. bedste han og i Store Ring blev han bedste brugshund på udstillingen.

Vi sluttede dagen af med en opdrætsklasse, som vi fik ærespræmie for - tak til jer alle for hjælpen og tak for hyggeligt selskab. Og ikke mindst tak til Svend Jørgensen for de fine billeder...

Aslans søn Vandhøjens Alfred har været til både sporprøve og gravprøve - det blev til en 2. præmie på 20 timer/600 meter og til en 2. præmie på gravprøve - stort tillykke til jer.
Vores Cirkeline på udstilling for første gang


5. oktober 2013:

Freya er rejst og nu er der kun Foxy og Flora tilbage på Markvangen. De to banditter har haft besøg af Frodo, som vendte tilbage med masser af selvtillid og så megen fart på, at de to søstre havde problemer med at følge med i hans tempo.

Foxy og Flora har været en tur med i Ebeltofts brostensbelagte gader og på små traveture omkring Markvangen.

Tak til Emma for de fine billeder af hvalpene i røret.

Der er lagt billeder ind i fotoalbummet "Hvalpe på Markvangen".
Markvangen´s Foxy


23. september 2013:

Hvalpene har rundet de 10 uger her i weekenden og tre af dem er rejst til nye familier. Vi har en tæve til salg - se mere herom under "Hvalpe på Markvangen".

Aslans søn Vandhøjens Alfred har været til sin første gravprøve og kom hjem med en 3. præmie - stort tillykke med resultatet til jer alle i Ringkøbing.

Og så bliver fotoalbummet "F-kuldet fotos" opdateret med nye billeder i løbet af de næste par dage.
Fire F-banditter, som lige har været på søndagstur i skoven


8. september 2013:

En stor dag er det på Markvangen i dag - vores F-kuld runder de 8 uger og samtidig har vi haft en fantastisk weekend i hundenes tegn.

Lørdag var vi til sporprøve i Østjylland, ikke som deltagere, men som hjælpere og det blev en fantastisk dag. Der var en skøn stemning og hjælpsomhed mellem deltagerne, hvoraf flere skulle til sporprøve for første gang. 7 x 1. præmie, 1 x 2. præmie og 2 x 3. præmie blev det til for de 14 hunde - heraf fik tre nye alle den eftertragtede 1. præmie og blev ramt af "sporfeberen"! Glæden ved at arbejde med gravhundene kommer lige op til overfladen sådan en dag ...

Og så i dag søndag blev vi ringet op af Michael og Mette fra Kennel Vandhøjen, som kunne berette, at to af Aslans hvalpe fra sidste år i dag begge blev prøvevindere!! Deres egen Aso på gravprøven på Fyn - en flot 1. præmie med 68 point og så Aya, som var til sporprøve i Storstrøm. Aya fik 1. præmie med max. point 75 og blev prøvens bedste på 3 timer - en utrolig præstation af Aya og Jytte, som for første gang var til sporprøve. Vi kipper med flaget for dem - det er så godt gået!

Fotoalbummene er opdateret med nye billeder.
Aso som prøvens bedste til gravprøven på Fyn


27. august 2013:

Hvalpene har rundet de 6 uger og stortrives! Se mere om dem under "Hvalpe på Markvangen".

Vi har været i Saarland i Tyskland til schweissprøve uden dommer med Aslan. Gert og Aslan gennemførte prøven og kom til enden, men bestod desværre ikke, da de kun bragte et enkelt træstykke med hjem og derudover overskred tidsfristen med 7 minutter. En kæmpe oplevelse har det været - trods meget svære betingelser med megen regn dagen før prøven og et spor, der var pløjet op af vildsvinene, var det en fantastisk tur og dejligt at møde så mange spor-entusiaster! Prøven blev holdt på jagtskolen Jagen Lernen på Linslerhof - jagthornsblæsere og levende ugler bidrog til den helt specielle atmosfære på stedet.

Fotoalbummet "På tur" vil i løbet af ugen blive opdateret med nye billeder fra turen.

Der blæses i jagtstuen ved velkomsten


20. august 2013:

I dag fylder Aslan og Alba 5 år - vi kipper med flaget for vores A-kuld og ønsker også Aya, Alfa, Viola og Alexi tillykke med fødselsdagen.

F-kuldet stortrives - der er fuld gang i banden, som hver dag udforsker haven og rosenbedet. De er ude så meget som muligt og de nyder det!! Mere om dem under "Hvalpe på Markvangen".Dagens fødselarer på Markvangen - Aslan og Alba


16. august 2013:

De første fire uger er nu gået med hvalpe i huset - det er en skøn tid og vi nyder den i fulde drag. Se mere om hvalpene under "Hvalpe på Markvangen".

Vi træner fortsat spor med Aslan - de sidste forberedelser til sporprøven i Tyskland er i gang. Derudover træner vi både grav og spor med Cirkeline og håber at få hende klar til prøver her i efteråret. Alba har stadig travlt med hvalpene og Soffi nyder bare livet som husets dronning.

Alba med hvalpene i haven for første gang - Cirkeline fik lov til at være med


5. august 2013:

Hvalpene er nu tre uger - se mere om dem under "Hvalpe på Markvangen".

Vi har været på besøg hos Susanne og Mogens, Cayla og Enya i Nordjylland. De havde lagt et super svært spor i et meget tørt terræn til Aslan, en af de sidste forberedelser til sporprøven i Tyskland. Det var en stor udfordring, men lige det der skulle til for at få de sidste detaljer på plads.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med nye billeder.
Tid til evaluering - efter 1.400 meter spor med svære færtforhold


31. juli 2013:

Se mere nyt om hvalpene under "Hvalpe på Markvangen".

Aslan, Cirkeline og Soffi holder sommerferie - afslapning, gåture og svømning står der på programmet.
Aftensvømmetur ved Færgehavnen


27. juli 2013:

Hvalpene er nu knap to uger og de har fået øjne!

Hvalpene er sat til salg på www.HvalpeWeb.dk.
 

Tæven med den hvide snor


22. juli 2013:

Albas hvalpe har rundet den første uge - se mere under "Hvalpe på Markvangen".

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med billeder fra sommerfesten og lidt nye billeder fra vore hvalpe rundt omkring.

Gert med sommerbukken - alle fire gravhunde holder vagt


15. juli 2013:

Så skete det endelig - Albas hvalpe kom til verden i går - se mere herom på siden "Hvalpe på Markvangen".

Sommeren er kommet til Markvangen - Alba har nok at se til med de små og Soffi, Aslan og Cirkeline nyder hjemmelivet med Ida og Sarah. Med Aslan træner vi 40 timers spor i vildtrigt terræn, i høje temperaturer og med masser af nye udfordringer i form af vildtdele, som skal findes og bringes med til enden af sporet samt identifikation af sårlejer på sporet. Flere gange har han ikke kun markeret de vildtdele, som er lagt ud, men også fundet rester af faldvildt.

Vi har fået en del hilsener fra vore hvalpe - fotoalbummet "På tur" bliver i løbet af ugen opdateret med lidt nye billeder herfra.
Björk efter en vellykket eftersøgning af Holgers buk


16. juni 2013:

Så er det ganske vist - Alba er drægtig og skal føde vores F-kuld omkring d. 13. juli. Se mere herom under "Hvalpe på vej"!

Vi holder Aslans sportræning vedlige og er så småt gået i gang med de mere spidsfindige ting, som man kan blive udsat for på en anderledes sporprøve.

Aslan-barnet Vandhøjens Alfred har været på besøg til en gang sportræning inden den første prøve og gav den gas i haven sammen med de andre hunde. Weekenden efter var han til sporprøve sammen med Erik og Sanne, efter en nervepirrende dag, hvor Alfred rev sig ud af halsbåndet, drev med råvildt for herefter at komme tilbage til Erik og gå sporet færdig, var det en stor forløsning for dem at komme hjem med en 1. præmie. Stort tillykke med præmieringen - både Erik og Alfred fik stor ros for deres arbejde.

Fredag fik vi en hilsen fra Ella, som for allerførste gang var til gravtræning. Et år gammel gik hun fint i grav og fandt ræven - skiftede og gjorde et rigtig fint stykke arbejde. Kusine Mathilde rapporterede stolt efter endt træning!!

I går var Markvangen´s Dirk (Skipper) og Markvangen´s Dot til gravprøve i Nordjylland. Begge kom hjem med 1. præmier - kun 15 måneder gamle. Dot fik en 1. præmie med 53 point og Skipper en 1. præmie med 68 point - vi kipper med flaget for de to D-børn og glæder os til F-kuldet, som også er efter Alba og Elvis vom Ringshof.

Herhjemme nyder vi alle det gode vejr - hundene nyder i særdeleshed at pigerne har læseferie og har god tid til at hygge og nusse. Dronningen Soffi deler tiden mellem gravarbejde og afslapning i hængekøjen :-) - Aslan viger ikke fra sin drægtige søster Alba, som er begyndt at tage den mere med ro - og lille Cirkeline støver som sædvanlig hele haven af med sine drev på småfugle.

Vi har hørt fra Cayla og Enya fra Nordjylland, som har god gang i sportræningen og fra Diana, som både træner spor og grav.

Fotoalbummene "På Markvangen" og "På tur" er opdaterede med nye billeder.
Skønne Soffi i hængekøjen - uden Soffi ingen Kennel Markvangen ...


19. maj 2013:

Tre uger er der gået, siden vi skrev sidst - i den periode er Alba kommet i løbetid og er blevet parret i Tyskland hos Elvis vom Ringshof. Så hvis alt går vel, har vi midt i juli hvalpe igen her på Markvangen.
 
Fynboerne Diana og Bastian har været på besøg for at gå spor og derudover har vi også trænet spor med Aslan for at forberede ham til et udlandseventyr i sensommeren.

Fotoalbummene er opdaterede med lidt nye billeder.

Alba og Carlos hilser


28. april 2013:

Foråret er kommet til Markvangen og træningen til spor og grav er kommet godt i gang.

Indenfor de sidste 14 dage har Markvangen´s Baxi været til fire sporprøver på 40 timer/1000 meter. En 1. præmie i Storstrøm, en 2. præmie i Syd- og Sønderjylland, en 3. præmie i Nordjylland og så i går en 1. præmie og prøvens bedste i Vestsjælland - vi kipper med flaget her på Markvangen og ønsker Kim og Merete STORT tillykke med de flotte præmieringer .

Aslan har gået sit første 40 timers spor i år - som sædvanlig og som om han aldrig har haft en lang pause - går han fantastisk spor. Det er virkelig en fornøjelse at se ham arbejde på sporet og samarbejde med Gert.

Lille Cirkeline har været til gravtræning - en anelse mere hysterisk end sidste år, mor Soffi har også været med og har nydt at komme i grav igen.

Og med Alba venter vi med længsel på løbetiden, så planlægningen af kuldet kan gå i gang.

Kim og Baxi med alle præmierne fra Vestsjælland - 1. præmie og prøvens bedste på 40 timer/1000 meter


12. april 2013:

Så er årets første prøver vel overstået - i den forgangne weekend har vi været til sporprøve i Østjylland og til brugsprøver i Tyskland.

I Østjylland var den første af hvalpene fra sidste år til prøve, Pillie prøvede kræfter med et 600 meter spor, 3 timer gammelt - resultatet blev en 1. præmie på 69 point og prøvens bedste. Stort tillykke til Ninna med det flotte resultat.

Dagen efter var vi med Aslan til schussfestigkeit og spurlaut i gruppe III ved Berlin, han bestod begge dele og kan nu stille til de tyske sporprøver. Det var en kæmpe oplevelse at se med egne øjne, hvordan de tyske gravhundefolk griber det an.

I påsken nåede vi også lige at besøge Diana og hendes familie på Fyn - det var dejligt at møde hende på hjemmebanen.

Ella og familien fik også besøg - vi var hele familien med alle hundene afsted og havde et par skønne dage ved Slagelse.

Fotoalbummene "På tur" og "På Markvangen" er opdaterede med nye billeder.
Ninna med Pillie - Gert var fører - sporprøven i Østjylland april 2013


25. marts 2013:

Sportræningen i DGK Østjylland er slut - det har været 3 hyggelige dage med masser af hundesnak.

Vores egen sportræning med Aslan, Alba og Cirkeline er godt i gang og inden så længe går det løs med gravtræning for dem alle 3.


Til udstillingen i Holstebro var Buster, Baxi, Pillie og Aslan´s søn Vandhøjen´s Alfred med - bedst af alle klarede Pillie sig, blandet de ruhårede standard blev han bedste juniorhan, bedste junior, bedste han og bedst i racen. Til slut blev han 4. bedste junior blandt alle hundene på udstillingen. Stort tillykke til jer alle med de fine resultater.

I dag fylder vores lille plejebarn Tess 2 år - stort tillykke til Berit med hende.
Skipper med vildtdelen


10. marts 2013:

Her på Markvangen kipper vi med flaget, i dag fylder vores C-kuld 2 år og vores D-kuld 1 år - stort tillykke til jer alle.

Siden vi skrev sidst har der været travlhed med sportræning og drevprøver. I DGK Østjylland er Cayla, Enya, Diana, Dino, Skipper og Pillie i gang med sportræningen hos Gert med afslutning næste weekend. 

Samtidig har Aslan været til drevprøve, desværre uden at få noget med hjem, da det ikke blev konstateret hvad han drev med. Med en drevtid på 45 minutter og en flot kritik sluttede han af og vi vil igen næste år prøve kræfter med den spændende prøveform.

Vi har besøgt Pillie hjemme i Stouby og konstateret at han allerede har lært at dirigere rundt med damerne. Derudover har vi haft besøg af Dino, som blev trimmet for første gang og som var noget så stolt, da han kom hjem!

Albas næste kuld er på planlægningsstadiet - vi har lavet en parringsaftale og forventer at hun kommer i løbetid i april/maj.

Fotoalbummene "På tur" og "På Markvangen" er opdaterede med nye billeder.

Sportræningsdag i DGK Østjylland - med 7 hunde og deres ejere


17. februar 2013:

I går var det så tid til E-kuldets sportræningsdag! Vi havde besøg af Enya, Eixos (Pillie), Edwin og Ella samt af Aslan´s søn Vandhøjens Alfred og vi havde en fantastisk dag i skoven med dygtige, unge hunde.

I løbet af de næste par dage bliver det nye fotoalbum "E-kuldets spordag" opdateret med de bedste billeder fra dagen.
Alle deltagerne på E-kuldets spordag - med Gert og mor Soffi


11. februar 2013:

I lørdags var Aslan til drevprøve i Nordjylland - han fik drev på ræv og fik en 3. præmie med hjem.

Søndag gik det så løs med sportræningen - D-kuldet var inviteret og vi havde besøg af Diana, Skipper, Dino og Henry i skoven. En helt fantastisk dag og skønt at se dem alle - vi har lagt dagens bedste billeder i det nye fotoalbum "D-kuldets spordag" .
Fælles sporinstruktion fra morgenstunden af


4. februar 2013:

Så er jagtsæsonen overstået - og forårets prøver går i gang.

Siden vi skrev sidst har vi været på drivjagt med hundene og her i weekenden til drevtræning i Nordjylland med Aslan, Alba og Cirkeline - en dejlig dag i skoven med solskin, vindstille, frostvejr og arbejdssomme hunde. Buster var også med, han har her i vinter både været til drevtræning på Himmelbjerget og i Nordjylland.

I løbet af ugen bliver fotoalbummene opdaterede med nye billeder.
Cirkeline efter drev i Tversted Plantage


14. januar 2013:

Siden vi skrev sidst har vi været på drivjagt med hundene og Gert har været på rævejagt med Soffi. Vi har fået en hilsen fra Carlos i det sønderjyske - han stortrives og nyder livet som jagt- og familiehund.

Fotoalbummene "På tur", "Jagt" og "På Markvangen" er opdaterede med nye billeder.
Fra sommerens bukkejagt - Carlos med Hans-Christian og bukken


1. januar 2013:

I går var vi - traditionen tro - på årets sidste travetur, en lang en af slagsen i Mols Bjerge med Berit og hendes hunde.

Der har også lige været tid til en drivjagt med hundene op til nytår og så har vi haft et dejligt gensyn med Ella til familiens årlige julefrokost.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med lidt nye billeder.
Årets sidste travetur - med Berit og hendes hunde


28. december 2012:

Tak for de søde jule- og nytårshilsener fra jer alle.

Vi er i fuld gang med at planlægge året 2013 og nyder ellers juleferien sammen med hundene.
Markvangen´s Carla i julehumør


22. december 2012:

Julefreden sænker sig over Markvangen - kun ind imellem afbrudt af ivrige hunde, som vil med på jagt  :-).

Her fra Kennel Markvangen ønskes I alle en glædelig jul og et godt nytår med tak for hyggeligt samvær i årets løb.

Buster har fået sin egen side under "Avlshanner" - kontakt Gert for yderligere information på mobil 20820990.

Fotoalbummene er opdaterede med lidt nye billeder.

Cirkeline i sneen

11. december 2012:

Vinteren er kommet til Ebeltoft og især Cirkeline nyder det flotte landskab med sne.

Siden vi skrev sidst har vi besøgt to hvalpe fra Albas kuld. Dino, som har udviklet sig til en dejlig lille hanhund med masser af energi og Skipper, som nyder livet sammen med sin kammerat Kalle hjemme i Mårslet. Begge super dejlige hunde med masser af gå-på-mod.

Cayla og Enya, som bor i Nordjylland, fik en stor oplevelse, da de på en tur i skoven mødte en jæger, som havde afgivet skud til en kronkalv og som bad dem hjælpe med at checke, hvor dyret var gået hen. Uden problemer viste de vej og fandt kronkalven til jægeren - en stor oplevelse for to unge hunde.

Buster har sluttet et travlt år med prøver og udstillinger af og vil inden så være at finde på vores hjemmeside under avlshanner til tjeneste.

Og så har vi brugt tiden på noget af det sjove - drivjagt med gravhundene. Aslan og Alba går fortsat godt, Soffi knap så langt, men som altid sikkert og lille Cirkeline kører på, som om hun aldrig havde bestilt andet. En fornøjelse at se hendes jagtlyst folde sig ud.

Indenfor den næste uge opdaterer vi hjemmesiden med billeder.
Cayla og Enya i sneen


29. oktober 2012:

Så blev der endelig tid til at opdatere hjemmesiden - vi har haft travlt med jagt og træning.

Vi er i fuld gang med efterårets drivjagter og har for første gang Cirkeline med - hun er i sit es og gør det fantastisk godt.

Gert har været på elgjagt i Sverige og havde allerede den første dag jagtheld - en elgko blev det til.

Siden vi skrev sidst har Cayla fået endnu en 1. præmie på 40 timer/1000 meter vildtspor og Buster har gået sig til et certifikat på udstillingen i Faxe.

Så har Ella været på weekend hos os, det var skønt at have hende tilbage i huset. Utrolig sød og charmerende er hun.

Vibbe er kommet i gang med jagtsæsonen og har nedlagt sit første stykke vildt - en fasankok.

Vi har også haft tid til at køre til DGK Østjylland i Hedensted nogle gange - til Rally-O med Alba og ringtræning med Cirkeline, som skal gøres klar til udstilling i foråret.

Fotoalbummet "E-kuldet" er flyttet til "Tidligere kuld", så der er plads til næste kuld - det forventes at blive i foråret 2013 med Alba.

Alle fotoalbummene er opdaterede med nye billeder.
Elgjagt i Sverige - Gert´s elgko


17. september 2012:

I går søndag var vi til drevtræning på Himmelbjerget og havde Aslan med. Mildt septembervejr og dygtige hjælpere gjorde det til en dejlig dag i skoven med hundene - Aslan kom godt i gang og vi nød at se ham arbejde igen.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med nye billeder fra dagen og med billeder af Skipper og Ella, som vi har mødt i ugens løb.
Aslan og Gert med hjælpere efter endt drevtræning


15. september 2012:

I dag har vi haft besøg af Vandhøjen´s Alfred, som bor i Ringkøbing. Alfred var på besøg med hans familie for at træne spor og for at møde hans far Aslan og den side af familien. En skøn, lille energisk hanhund, som gik sit første spor fuldstændig perfekt og spornøje.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med billeder fra dagen.
Gert, Erik med Alfred og Sanne - efter sportræning


10. september 2012:

I lørdags var 3 Markvangen-hunde til sporprøve i Østjylland, Cayla fik sin første 1. præmie på 40 timer/1000 meter, Alba fik en 2. præmie med hjem på 20 timer/600 meter og lille Cirkeline gik forrygende og fik en 1. præmie på 3 timer/600 meter i hus.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med billeder fra prøven og med billeder fra vore hvalpe, hvis familier har skrevet til os.


Sporprøve i Østjylland


25. august 2012:

I dag var Gert og Aslan på udstilling i DKK - kreds 6 i Århus. Aslan blev bedste hanhund og fik det eftertragtede certifikat med hjem - Aslan har nu opfyldt betingelserne for titlen DKCH(S)!

Vi har travlt med spor- og gravtræningen samt Rally-O og derudover med at følge de to kuld, som er rejst hjemmefra i år. Der kommer masser af tilbagemeldinger fra hvalpene, som rundt omkring er i gang med hvalpemotivation og sportræning - i fotoalbummet "På tur" har vi lagt billeder ind fra træningen.
Gert og Aslan var selv i Århus for at hente det sidste certifikat hjem


16. august 2012:

I den forgangne weekend var Aslan og Alba til gravprøve i Ørumgård - Alba fik ikke noget med hjem, men Aslan fik en 1. præmie med 67 point med hjem til samlingen. I det hele taget en fantastisk prøve, hvor hele 7 hunde fik 67 point eller derover.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med nye billeder.
Klar til præmieoverrækkelse ved gravprøven i Ørumgård


10. august 2012:

Sommeren går på hæld - vi får travet nogle ture med hundene og får svømmet en hel del med dem. Ved næste opdatering af hjemmesiden vil vi lægge billeder fra svømmeturene i fotoalbummet "´På tur".

Vi hører jævnligt fra hvalpene fra D- og E-kuldet og glæder os over, at de er faldet til hos deres nye familier.

Inden så længe starter prøvesæsonen - vi er ved at gøre klar til spor- og gravprøver.
Aslan i vandet


25. juli 2012:

Der er blevet stille i huset og ude i haven - i løbet af 5 dage rejste alle 5 hvalpe fra E-kuldet ...

Se mere herom under "Hvalpe på Markvangen".

Vi har haft besøg af Cayla og Björk - det betød at vi kunne nyde synet af hvalpe fra alle Soffis fire kuld grave i haven samtidig. Et flot syn!

I ugens løb har vi deltaget i den lokale ringtræning.

I fotoalbummet "På tur" har vi lagt et par billeder ind af Diana og Dino, som har skrevet til os.

Derudover er fotoalbummet "På Markvangen" opdateret med et par nye billeder fra haven.
Björk, Cayla, Eixos, Enya, Aslan, Alba, Cirkeline og Soffi i baghaven


16. juli 2012:

Den seneste uge har stået i feriens tegn - ingen træning overhovedet for de voksne hunde, der er blevet slappet af på Markvangen.

Fotoalbummene "På tur" og "På Markvangen" er opdaterede med billeder fra Caylas besøg forrige weekend.


Vi har lige modtaget et par billeder fra Skipper, som har det godt.
Markvangen´s Dirk (Skipper) hjemme i haven i Maarslet


9. juli 2012:

Endnu en travl uge er overstået, der er fuld fart på, når der er hvalpe i huset. I ugens løb har vi været til gravtræning og Alba er startet op på Rally-O-holdet i østjyllandsudvalget, skægt at se, at hun - trods masser af krudt i rumpen - godt kan koncentrere sig om opgaverne.

Cayla har været på besøg og har gået et af Gerts sædvanlige udfordrende spor :-). Utrolig spornøje og allerede meget dygtig er hun i en alder af kun 16 måneder, vi glæder os til at følge hende på 40 timer/1000 meter i fremtiden. Hun fik også lov til at møde E-kuldet i haven.


Fotoalbummet "På tur" opdateres med nye billeder inden så længe.
Cayla


2. juli 2012:

Så er en travl uge med masser af aktiviteter overstået. Sammen med lokale gravhundefolk har vi haft en hyggelig grillaften, hvor hundene også var med og så har vi været til sommerfest i Ørumgård - en skøn dag med godt selskab og super vejr!

Aslan, Alba og Cirkeline har endelig fået lov til at møde "E-banden" - det vakte stor glæde hos alle.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med nye billeder fra ugens løb.
Sommerfesten i Ørumgård


24. juni 2012:

Så er sidste hvalp fra D-kuldet rejst - her er godt nok blevet stille! Dolf rejste i ugens løb og er faldet godt til hos sin nye familie. Det har været en fornøjelse at have ham så længe, men meget svært at sige farvel til ham, den lille krudtugle.

Så Alba, Aslan og Cirkeline har vendt blikket længselsfuldt mod E-kuldets kravlegård, inden så længe skal de små "på græs" og kan så møde resten af hundefamilien. Nu venter vi bare på det gode vejr.

Underskønne Dolf!


18. juni 2012:

I lørdags var Cayla til sporprøve i Himmerland. Endnu engang klarede hun sig rigtig flot - det blev til en 1. præmie med 70 point og prøvens bedste på 20 timer/600 meter i en alder af blot 15 måneder! Stort tillykke til Susanne og Mogens med det flotte resultat .

Vi har også hørt fra "klonerne" fra "øst-afdelingen" - Effi har været på ferie hos Carla og de to prinsesser har bare hygget sig. Der er lagt lidt billeder af dem ind i albummet "På tur".

Dolf har også haft travlt - han har gået et lille, kort spor, han har været på besøg hos Tess og Berit og så var han i weekenden med på besøg hos labradorhvalpen Freya, som har samme alder som ham selv. Ind imellem alle besøgene får vi gået nogle gode ture med ham - uanset hvor vi kommer frem, så smelter han alles hjerter. Så vi tæller ned - og glæder os ikke - til han skal rejse, den lille guldklump!

I weekenden var Kennel Vandhøjen på dobbeltudstillingen i Ballerup med Vandhøjens Abbey - en hvalp efter Frida og vores Aslan. Begge dage blev Abbey bedste baby og hun oplevede sammen med Mette, Michael og Dennis fra Skotland al den virak, som der altid er i Store Ring. Et stort tillykke til jer alle med de flotte resultater.

Fotoalbummene "E-kuldet", "D-kuldet fotos" og "På tur" er opdaterede med nye billeder fra ugens løb.
Sporprøven i Himmerland - prøvens bedste i 20 timer/600 meter og 3 timer/600 meter


11. juni 2012:

I lørdags var vi til gravprøve med Aslan i Rugtved, efter en noget atypisk prøve med en løs ræv, kom vi hjem med en 1. præmie på dagen. Buster var også med, han fik sin anden 1. præmie på grav med hjem.

Dolf var med for oplevelsens skyld og Cirkeline som hans anstandsdame - de to havde en vældig dag.

Efter gravprøven besøgte vi Markvangen´s Cayla ved Blokhus. Vi var med i skoven og se hende gå et træningsspor - i et helt fantastisk terræn. 
 
Fotoalbummene "På tur" og "D-kuldet fotos" under "Vore kuld" er opdaterede med nye billeder fra den seneste uge.
Cayla efter sportræning


3. juni 2012:

I går var to Markvangen-hunde til sporprøve på Nordsjælland, de gik begge 3 timer/600 meter og begge fik en flot 1. præmie med hjem.

Markvangen´s Caro (Effi) fik en 1. præmie på 70 point og blev prøvens bedste og Markvangen´s Carla var lige i hælene på sin kuldsøster med en 1. præmie på 69 point - et kæmpe stort tillykke skal der lyde til Effi, Carla og deres familier i det vestsjællandske!!

Markvangen´s Baxter (Buster) var til sin første gravprøve i dag, det foregik i Sallingsund og Buster kom hjem med den eftertragtede 1. præmie - tillykke til Buster og hans familie i det nordjyske.

I dag har Alba
trænet spor, efter en lang pause var det tid til at få hende igang igen.
I midten dommer Else Sørensen, til venstre Jonna med Effi og til højre Kim med Carla, yderst de to sporlæggere på dagen


2. juni 2012:

Dolf runder i dag de 12 uger. I ugens løb har han været med ude og køre hver dag, han har besøgt venner og familie og så har han fået sin 12 ugers vaccination. Onsdag var han med til gravtræning i Ørumgård, hvor han fik snuset lidt til atmosfæren der.

Dolf og Alba i haven


28. maj 2012:

Så kom vores E-kuld til verden! I fredags, lidt før termin, fødte Soffi sit sidste kuld på 5 hvalpe - 3 hanner og 2 tæver. Både mor og hvalpe har det godt.

Samtidig stod den på aflevering af hvalpe, så der nu kun er en enkelt hvalp tilbage fra D-kuldet - se mere herom under "Hvalpe på Markvangen".
Soffi med hvalpene - en time efter at den sidste hvalp kom til verden


24. maj 2012:

I dag fylder vores Soffi 7 år! Hun har nu kun 4 dage til termin, aktivitetsniveauet er for nedadgående og dagene bliver
brugt på ren afslapning.

Vi har været til gravtræning i Sallingsund med Aslan og med Alba, som kom godt i gang.

Der er nu tre banditter tilbage i Albas kuld - se mere herom på "Hvalpe på Markvangen".
Soffi med en uge til termin - hun holder vagt, mens Gert skærer bukken ned


21. maj 2012:

Så fik Gert sin maj-buk! Aslan er trofast følgesvend på bukkejagterne og han nyder det!

Her er de foreviget med "Årets Gravhund".
Aslan og Gert med bukken og Årets Gravhund


18. maj 2012:

I søndags var vi til generalforsamling i DGK, det var en stor dag for os i Kennel Markvangen. Vi fik Årets Gravhund 2011 og et brugschampionat på spor med hjem til Aslan og så fik vi overrakt Soffis avlsplaquette for 8 afkom med 125 point.

Aslan var i lørdags på gravprøve og fik en 1. præmie med hjem fra Ørumgård.

Og så nærmer datoen for Soffis termin sig - vi tæller ned til den store begivenhed og glæder os til at se, hvad der er kommet ud af parringen med Golddigger. Hun har det godt og bruger fortsat det meste af dagen på at grave huller med Albas hvalpe.

Alle fotoalbummene er opdaterede med nye billeder.
Sarah og Gert med Årets Gravhund 2011


3. maj 2012:

I denne her uge har vi til unghundetræning startet træningen i vand op. Cirkeline og Tess var i vandet for første gang og de klarede fint at svømme over åen. I går aftes var vi så ved Ahl, hvor både Cirkeline og Aslan gik direkte i vandet og svømmede langs stranden.

Fotoalbummene "På tur" og "På Markvangen" er opdaterede med billeder fra sporprøven i Nordjylland, fra svømmeturen ved Ahl og med billeder fra haven.
Aslan og Cirkeline på svømmetur ved Ahl


30. april 2012:

Her kommer lige en kort opdatering - vi har lidt computer-problemer og vender tilbage i løbet af ugen, når det er ordnet.

I weekenden var 2 Markvangen-hunde til sporprøve i Nordjylland - begge kom hjem med et flot resultat!

Buster fik sin sidste 1. præmie på 40 timer/1000 meter og blev prøvens bedste - han er hermed dansk brugschampion på spor! Et kæmpe tillykke til Buster og hans familie i det nordjyske - for 14 måneder siden gik Buster sit første spor og i weekenden sluttede han så af i bedste stil ved at få max. point - 75 - ved sin sidste prøve.

Markvangen´s Cayla og Susanne var til deres første sporprøve - det blev til en superflot 1. præmie med 70 point og prøvens bedste på 3 timer/600 meter. Stort tillykke her fra os på Markvangen, det er så flot gået!

Og så må hvalpekøberne desværre væbne sig med tålmodighed - vi har problemer med at opdatere og lægger derfor først senere i denne her uge nye billeder op.

Susanne med Cayla og Roland med Buster - med dommer Dan Vestergaard i midten


26. april 2012:

I løbet af ugen har vi været til gravtræning med Aslan og Cirkeline. Aslan for at gøre ham klar til forårets gravprøver og Cirkeline for at få hende stille og roligt i gang.

Hvalpene er nu helt integrerede i flokken - alle 10 er ude i haven, så snart vejret tillader det. De voksne opdrager og leger på kryds og tværs og det er en fornøjelse at se, at også Cirkeline forstår, hvad det går ud på.

Soffi trives - hun er nu halvvejs i drægtigheden og det ses tydeligt nu!

"Hvalpe på Markvangen" er opdateret med sidste nyt om D-kuldet.
Cirkeline studerer hvalpe!


23. april 2012:

En travl weekend er overstået - med hvalpebesøg og sporprøve i Hårup.

Søndag var Cirkeline til sin første sporprøve - efter at hun de sidste to uger har været meget ukoncentreret til sportræning, var vi godt tilfredse med at få en 2. præmie med hjem.

Og så valgte vi for 4 uger siden at få Soffi parret, hun skal have sit sidste kuld - i god tid før næste jagtsæson. Vi faldt for en belgisk hanhund - Golddigger - fra kennelen Van de Nerendijk. Han er en fantastisk dejlig, lille hund på 8,7 kg. med et super temperament og han har foreløbig opnået en del på både brugsprøver og udstillinger:

Klubsieger i Belgien 2008
WUT-Jugend-Champion 2009
Gebrauchssieger 2009
WUT-Champion 2010
Eksteriørchampion i Belgien 2011
International arbejdschampion 2011
Ungarsk arbejdschampion 2011
Bedste brugshund i Belgien 2011

Så vi er spændte! Soffis termin er omkring d. 28. maj og hvalpene vil så være salgsklare i slutningen af juli. Er du interesseret i en hvalp fra Soffis sidste kuld, så kontakt Gert på tlf. 2082 0990.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med lidt billeder af Soffi, Sarah og Gerts tur til Retie i Belgien.
Gert med Frans, Anny og Golddigger


16. april 2012:   

I weekenden var vi på udstilling i Gundsølille med Aslan og Soffi - i alt havde Soffi 5 afkom med på udstillingen. Vi havde en hyggelig dag og sluttede af med at stille både en avls- og en opdrætsklasse. Tak for hjælpen til jer alle!

Cirkeline er startet til unghundetræning i den lokale jagthundeklub sammen med Tess og derudover træner vi spor med hende. Hun er et livsstykke - fuldt af energi og godt humør og altid klar til leg. I løbet af foråret planlægger vi både sporprøve og udstilling for hende.

"Hvalpe på Markvangen" er opdateret med nyt om D-banditterne! De stortrives og nyder den nye verden i haven.

Fotoalbummet "På tur" er opdateret med nye billeder.
Avlsklassen efter Soffi - Gundsølille-udstillingen


8. april 2012:

Hvalpene har nu rundet de 4 uger og får i løbet af påsken masser af besøg. "Hvalpe på Markvangen" er opdateret med nyt om dem.


Cirkeline i et roligt øjeblik - på armen af mor!


5. april 2012:

I den forgangne uge har både Aslan og Cirkeline gået spor - Aslan for hyggens skyld og Cirkeline for at blive klar til sporprøve her i foråret.

Hvalpene har haft besøg af moster og kusinerne fra Viborg - se mere herom under "Hvalpe på Markvangen".

Kusine Alberte med hele 2 hvalpe!


1. april 2012:

I weekenden var Buster til 40 timer/1000 meters sporprøve i Østjylland og fik en 2. præmie med hjem under svære færtforhold.

Vi har i ugens løb besøgt Aslans 9 dejlige hvalpe - se mere om hvalpene på http://www.kennel-vandhojen.dk. Fotoalbummet "På tur" er opdateret med billeder fra besøget.

Vores egne hvalpe stortrives også - se mere under fanebladet "Hvalpe på Markvangen".

Og så var vi i dag til gravtræning i Hårup, Aslan skulle startes op efter vinterpausen og kom godt i gang. Lille Cirkeline var for første gang med, hun startede i den store grav og skiftede og halsede, som hun skulle.

På travetur med Jenny og Uha-da-da fra Kennel Charletan - 15 kronhjorte er lige gået over skovvejen foran os og det skabte noget uro i geledderne ...


25. marts 2012:

I går lørdag var Buster, Carla og Effi til sporprøve i Vestjylland og Vestsjælland. De kom alle 3 hjem med præmieringer - Effi og Carla fik henholdsvis en 3. og en 2. præmie i 3 timer/600 meter og Buster fik sin anden 1. præmie på 40 timer/1000 meter og blev prøvens bedste. Stort tillykke til jer alle med de flotte præmieringer!

Vores plejebarn Tess, som er opvokset med C-kuldet sidste år, fylder i dag 1 år - et stort tillykke med fødselsdagen her fra os på Markvangen.


Fotoalbummet "På tur" er opdateret med flere billeder fra weekendens sporprøver og fra udstillingen i Stouby.
Søstrene Effi og Carla ved sporprøven i Vestsjælland


21. marts 2012:

Så er det forår - og tid til oprydning på hjemmesiden.

Siderne med de tidligere kuld er samlet under fanebladet "Vore kuld". Vore hunde er delt op i avlsdyr og unghunde og der er stamtavlerne lagt ind.

Albas hvalpe trives - hun har rigeligt med mælk og hver gang de har spist, vælter de udmattede om på ryggen.
Der slåes mave ...


19. marts 2012:

Så er der endelig blevet tid til at opdatere hjemmesiden - efter en travl weekend med hvalpe, drevprøve og sportræning.

Albas hvalpe har rundet den første uge - se mere om dem under "Hvalpe på Markvangen".

Aslan har i weekenden været til sin tredje drevprøve og kom tomhændet hjem, færtforholdene var svære og der var kun ganske få præmieringer på prøven. Men vi har fået blod på tanden og vil arbejde videre med drevtræningen op til næste forårs prøver. Tak til Jenny fra Kennel Charletan for en hyggelig dag i det nordjyske.

I går søndag afholdt vi så en sportræningsdag for C-kuldet og plejebarnet Tess - vi havde besøg af Cayla, Carla, Effi, Carlos, Chili, Tess og så var vores egen Cirkeline selvfølgelig også med. En dag, hvor vi fulgte hver enkelt hund i dens sporarbejde og hvor alle kunne få en fornemmelse for, hvad sporarbejde går ud på. Tak til alle jer, der mødte op - det var også en stor oplevelse for os! Og ikke mindst tak til vore sporlæggere Roland, Ulf og Holger! Fotoalbummet "På tur" er opdateret med billeder fra dagen.
Sportræning med C-kuldet og Tess


14. marts 2012:

Hvalpene er nu 4 dage gamle og de har det godt. Se mere herom under "Hvalpe på Markvangen".

På udstillingen i Stouby i lørdags vandt Soffi Kennel Gravmands vandrepokal for bedste ruhårede gravhund med 1. præmie på grav - det blev lige foreviget i dag i haven.
Soffi med Kennel Gravmands vandrepokal


11. marts 2012:

Så er Albas fødsel vel overstået - mor og hvalpe har det godt. Hvalpene er født i går d. 10. marts - på C-kuldets 1-års dag!
Se mere herom på siden "Hvalpe på Markvangen".

I går var en travl dag - vi var til udstilling i Stouby med Aslan og Soffi, hvor vi sammen med vore hvalpekøbere kunne stille både en avls- og en opdrætsklasse. Tak for hjælpen til jer alle!

Bedste resultat i går var Markvangen´s Baxter (Buster), som i brugshundeklassen fik resultatet Excl. 1 med CK, BHK1, cert., BIM. Derudover fik både avls- og opdrætsklassen ærespræmie og begge klasser blev BIS i Store Ring.

Et stort tillykke til C-kuldet med fødselsdagen i går!
Buster på bordet i Stouby


8. marts 2012:

Her på Markvangen går det stille og roligt, vi afventer Albas hvalpe. Alba slapper af og nyder det gode vejr i haven - vi glæder os til at se hendes første hvalpe.


Fotoalbummet "På Markvangen" er opdateret med lidt flere billeder fra i dag.
Alba nyder forårssolen i baghaven


5. marts 2012:

I går havde vi besøg af Markvangen´s Carlos, som blev trimmet. Senere gik han sit første schweissspor, 300 meter langt med 2 knæk - der var stor koncentration på lige fra starten af. Cirkeline var også med i skoven og klarede det fint, trods masser af frisk fært.

Så har vi nået ugen for Albas termin - se et billede af hende under "Hvalpe nyt".

Carlos med vildtdelen - der blev holdt godt fast


3. marts 2012:

I Ølstykke er de første hvalpe efter Frida og Markvangen´s Aslan født - 9 hvalpe blev det til - 5 tæver og 4 hanner. Et stort tillykke til Kennel Vandhøjen med det fine kuld - se mere om hvalpene på deres hjemmeside http://kennel-vandhojen.dk.

Aslan var igen i dag på drevprøve, det blev endnu engang til en 3. præmie på en dag, hvor 5 hunde ud af 8 blev præmierede.

Vores Alba trives - der er nu 1 uge til fødselstermin.
Frida med hendes 9 hvalpe


27. februar 2012:

I weekenden var vi på drevprøve - den første af slagsen med Aslan. Det var en skøn dag med masser af "musik" i skoven, af de 9 startende hunde blev de 8 præmierede. Vi kom hjem med en 3. præmie og fik mange gode råd fra de andre gravhundefolk. Ikke siden vores første gravhund var ganske ung, har vi været på drevprøve og der er sket meget m.h.t. bl.a. hjælpemidler. En utrolig spændende prøveform, som man meget nemt bliver bidt af ....

Alba er nu godt 7 uger henne og trives. Se billede af hende under "Hvalpe på vej".
Aslan slapper af dagen derpå ..


22. februar 2012:

Vibbe har i dag været til generalforsamling i Djurslands Jagthundeklub. 

Hun fik en vandrepokal med hjem, vundet af Markvangen´s Aslan i en konkurrence om årets bedste drivende hund 2011.

Vandrepokalen er skænket af Kennel Rævestien v/ Connie og Flemming Udengaard og er for første gang vundet af en ruhåret gravhund.

Nu ser vi frem til at Aslan skal hædres til DGK´s generalforsamling som Årets Gravhund 2011!!


I anledningen af Aslans nye titel har vi lavet ny forside.

Flemming og Vibbe med vandrepokalen


19. februar 2012:

I går var vi til drevtræning i Tversted Plantage i Nordjylland med Soffi og Aslan. Hundene leverede godt drevarbejde i et fantastisk terræn og vi havde en dejlig dag sammen med andre gravhundefolk.

I ugens løb har vi besøgt Markvangen´s Carlos ved Haderslev, det var dejligt at se banditten igen, han stortrives og hans familie har stor glæde af ham.

Vi har også haft besøg af vore to kusiner fra Viborg, som har lovet at komme igen og "børne-træne" Albas hvalpe.

Alba er nu 6 uger henne - se et billede af hende under "Hvalpe nyt".


Fotoalbummet "På tur" er opdateret med nye billeder.
Gert og Niels gør klar til drev


12. februar 2012:

Siden vi skrev sidst har Aslan været med Gert på udstilling i Fredericia, hvor de klarede sig rigtig fint. Jonna og Effi (Markvangen´s Caro) var også med i Fredericia på deres første udstilling og fik en masse nye indtryk med hjem.

Sportræningen med Cirkeline er godt i gang, hun har masser af gå-på mod og nyder at arbejde i skoven.

Og så er vores Alba nu 5 uger henne, hun venter hvalpe med Elvis vom Ringshof - se mere herom under "Hvalpe på vej".

Og Soffi - vores dronning - hun svæver bare over vandene! Fars hund, når de kigger til rævegravene og mors hund, når der skal gåes ture og hygges i sofaen. Hun er en fantastisk hund!

Siden "Udstillinger" og fotoalbummet "På tur" er opdaterede.
Cirkeline og Gert efter sportræning i skoven


3. februar 2012:

Siden hvalpe på vej er opdateret ...

Carla i sneen


1. februar 2012:

Så kom der godt nyt fra Kennel Vandhøjen i Ølstykke - de har fået parret deres Frida med vores Aslan og hun er nu ca. 4 uger henne i forløbet. Hun blev scannet i går og der var masser af liv - vi er meget spændte på at se de små. Se mere herom på http://kennel-vandhojen.dk .

Vi fik sluttet jagtsæsonen af med super drev fra hundene og grav- og fasanjagt med Soffi, som har arbejdet helt fantastisk. Lille Cirkeline var også med på fasanjagt - med fuld hals fra start til slut .

Cirkeline i sneen for første gang!


17. januar 2012:

Jagtsæsonen er ved at være ovre - det blev lige til en sidste tur til Tyskland på vildsvinejagt.

Fotoalbummene "Jagt", "På Markvangen" og "På tur" er opdaterede.


Markvangen´s Aslan i haven - januar 2012


5. januar 2012:

Så er året 2012 godt i gang og vi er i fuld gang med at lægge planer. Inden så længe vender vi tilbage med nyt om forårets hvalpekuld.

Vi har opdateret fanebladet "Links". 
Julebilledet 2011 - Ida og Sarah med Alba, Soffi, Cirkeline og Aslan


31. december 2011:

I ønskes alle ET GODT NYTÅR fra 2- og 4-benede fra Kennel Markvangen.
Aslan sluttede året fint af - han fandt kronkalven efter 75 meter


15. december 2011:

Her fra os på Kennel Markvangen ønskes alle besøgende en glædelig jul samt et godt nytår!

Vi glæder os over et travlt år med mange fine resultater - både for vore egne hunde, men så sandelig også for de andre Markvangen-hunde, som har været ført frem i årets løb.

Siden vi skrev sidst, er der gået godt 3 uger - det har været en travl periode med jagt og forberedelse til jul.

Markvangen´s Carla er på besøg her hos os, det nyder vi alle og i særdeleshed Cirkeline, som får tumlet en hel del med hendes søster. De første par dage blev der prøvet kræfter af, nu drøner de bare rundt og er ved at vælte både 2- og 4-benede i familien.

Der er lagt nye billeder ind i fotoalbummene "Jagt", "På tur" og "På Markvangen".
Markvangen´s Carla - hun ta´r sig lige en lille lur i sofaen


22. november 2011:

Weekenden har stået i jagtens tegn - der blev dog også lige tid til at tage et billede af Aslan med alle hans præmier fra året 2011.

I ugens løb opdaterer vi hjemmesiden med friske jagtbilleder.
Aslan med præmier og brugschampionatet på spor - for året 2011


17. november 2011:

Nu er alle prøver og udstillinger for året 2011 overstået og jagtsæsonen er godt i gang. Soffi, Aslan og Alba er med Gert på drevjagt hver weekend og Cirkeline kommer ind imellem med i snor.

Hendes lydighedskursus er slut, det har været lærerigt for både hund og fører og vi planlægger derfor at starte igen til foråret. Hen over vinteren vil vi dog fortsætte træningen sammen med Berit og plejebarnet Tess, som vi mødes med et par gange om ugen.

Vi har fået en hilsen fra Selma (Markvangen´s Cay). Hun går til træning i DGK Nordsjælland og stortrives hos sin familie i Farum. Under fotoalbummet "På tur" har vi lagt et billede ind af hende.

Så er der også kommet en hilsen fra Bjørk og Ulf, som har været i Norge på rypejagt. Se billedet herfra under fotoalbummet "På tur".

Den forgangne weekend har Gert og Aslan været på jagt i Tyskland. Aslan gik et enkelt, vellykket spor på et stykke råvildt. 


Siderne under udstillinger er opdateret med resultaterne for udstillingen i Herning og så er fotoalbummene "På tur", "Jagt" og "På Markvangen" opdateret med nye billeder.
Aslan med sin ærespræmie fra Kennel Farnæshøj